Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 3. 2009,
9.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 3. 2009, 9.53

6 let, 6 mesecev

Ste vi naslednji, ki boste obiskali Afriko?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Po podatkih Svetovne turistične organizacije Afrika postaja vse bolj in bolj priljubljena. Po številu obiskov tujih turistov v zadnjih letih je črn kontinent najhitreje rastoča turistična destinacija.

Ruando je na primer v letu 2008 obiskalo več kot milijon turistov, v Mozambiku gradijo nove hotele, saj so se odločili izkoristiti svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo leta 2010 v sosednji Južnoafriški republiki. Glavno mesto Mozambika je namreč od prizorišča za svetovno prvenstvo oddaljen le 160 kilometrov, država pa je dobra destinacija za safari. Če bi poizkusili našteti nekaj tropskih rajev na Zemlji, bi bili med njimi zagotovo Zanzibar, Sejšeli in drugi otoki Indijskega oceana. Obisk teh otokov je izjemen. Potem so tu popularni kenijski in tanzanijski safariji, vsak dan bolj prepoznavni Zambija, Bocvana in Namibija in še bi lahko naštevali.

In kaj privablja turiste iz celega sveta? Lahko bi rekli, da ima vsak kontinent na Zemlji svoje značilnosti. Prednosti Afrike so vsekakor živali, čudovita narava, bele peščene neobljudene plaže, sonce ter dobrovoljni in prijazni prebivalci. Safarija, kot je v Afriki, ne morete doživeti nikjer drugje. V udobnih sedežih avtomobila si lahko na lastne oči ogledate leve, leoparde, geparde, nosoroge, žirafe, slone,… Z malo truda lahko obiščete gorile, šimpanze in druge opice v njihovem naravnem okolju... Izberete lahko obisk plemen Masajev ali Himb, ogledate si lahko Viktorijine slapove, največje slapove na svetu, delto Okavango, ki namaka obširno področje puščave Kalahari in ustvarja izjemno okolje za opazovanje živali, nacionalne parke Ngoro Ngoro, širok krater, ki velja za enega najboljših afriških predelov za opazovanje divjih živali, Masai Maro, Chobe,… Dovolite, da vas očarajo ene najlepših puščav, kot sta Kalahari in Namib, lahko pa se z balonom dvignete nad prelepe afriške ravnice in si divji svet ogledate od zgoraj ali se povzpnete na mogočni Kilimandžaro.

Vse to vam že pet let omogočamo v agenciji Liberty Slovenia. Smo turistična agencija, ki se je specializirala za potovanja, letovanja, poročna potovanja in poroke v Afriki. Ponujamo pester izbor programov. Safariji, ki jih predlagamo, vključujejo obisk narodnih parkov Kenije, Tanzanije, Ugande, Ruande, Zambije, Namibije, Južno afriške republike, Botsvane in Mozambika. Obiščite skrite raje s prekrasnimi parki, popeljite se s čolni, džipi, najbolj luksuznim vlakom na svetu Rovos rail ali čisto enostavno - peš ter poiščite živalski svet, ki vas obkroža. Pripravili vam bomo večerjo ob sončnem zahodu, vi pa boste lahko opazovali zvezde ob tabornem ognju.

Turizem, ki ga ponujamo, je varen in finančno dosegljiv, ljudje v Afriki so dobrovoljni in prijazni, kvaliteta turizma je visoka, mi pa bomo poskrbeli, da bo vse potekalo brezhibno. Vse skupaj je popolna kombinacija za preživljanje popolnih počitnic.

Obiščite nas na www.afrika.si, pišite nam na info@liberty-slovenia.com ali nas pokličite na 080 11 71.

Vi izberite svoj raj, za ostalo bomo poskrbeli mi!

(Oglasno sporočilo)

Ne spreglejte