SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Bazeni z nepozabnim razgledom na lepote Bleda v Rikli Balance Hotelu

Pravljični Bled po Black Friday ceni

Oglasno sporočilo

Bled je lep v vseh letnih časih. Pozimi pa je zares pravljičen! Izkoristite izjemni, kar 30-odstotni Black Friday (Črni petek) popust za bivanje v Rikli Balance Hotelu in doživite svojo zimsko pravljico. Rajski razgledi, panoramski bazeni in savne ter odlična kulinarika vas vabijo, da Bled doživite malo drugače. Za vse športnike po duši pa še novica − biatlonski center na bližnji Pokljuki je že odprl svoja vrata!

Bled_foto_1

Prestižni Rikli Balance Hotel za pravljični oddih na Bledu

Bled_foto_2

Prenovljeni Rikli Balance Hotel, ki je del Sava Hotelov Bled, nad Blejskim jezerom nudi veličastne poglede na enega najlepših jezer na svetu. A ta prestižni hotel v sebi skriva veliko več kot le čarobne razglede. Sobe vam bodo razkrile lokalne zgodbe. V razgledu na jezero boste lahko uživali kar iz bazenov največjega bazenskega kompleksa na Gorenjskem, v katerem bodo s toboganom na svoj račun prišli tudi najmlajši.

V Wellnessu Živa se skozi alpske wellness rituale in sprostitvene ter detox ponudbe prepustite naukom zdravilca Arnolda Riklija,  v hotelski restavraciji pa kulinaričnim mojstrovinam kuharskega mojstra Simona Bertonclja, ki je bil za svoje delo nagrajen s prestižno nagrado The Michelin Plate.

Pogrejte se v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem, v Wellnessu Živa. Pogrejte se v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem, v Wellnessu Živa.

Black Friday (Črni petek) ponudba, kot je še ni bilo

Za vse, ki boste do 1. decembra 2021 rezervirali svoj zimski oddih v Rikli Balance Hotelu za vsaj 2 noči med 2. januarjem 2022 in 1. aprilom 2022, velja 30-odstotni popust, kar pomeni, da boste svoj košček blejske pravljice lahko doživeli že od 49,70 evra na osebo za nočitev z zajtrkom. Ob tem naj omenimo še družinski bonus, ki velja v sobi z enim dodatnim ležiščem skupaj z dvema odraslima, in sicer 1 otrok do 12. leta in 1 otrok do 6. leta lahko bivata brezplačno.

Aktivni zimski oddih na Bledu

Blejsko jezero z alpsko kuliso tudi pozimi kar kliče po aktivnem oddihu. Sprehodi, pohodništvo, smučanje, tek na smučeh ali sankanje, ne glede na aktivnosti, ki jih boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi.

Pokljuka − raj za zimske športe

Ulovite blejski zimski shuttle, ki v sezoni vsak dan vozi do Pokljuke, kjer vas čaka tekaški raj na smučeh. Prav tako pa je Pokljuka tudi priljubljeno izhodišče za zimske pohode, krpljanje in turno smuko ter družinsko središče s številnimi aktivnostmi za otroke in s svetovno znanim biatlonskim centrom.

Foto: Aleš Fevžer, www.slovenia.info Foto: Aleš Fevžer, www.slovenia.info

Smučanje v Kranjski Gori in na Kaninu

Ljubitelji smučanja boste veseli dejstva, da lega Bleda obiskovalcem omogoča, da lahko vsak dan smučajo po različnih belih strminah. Priporočamo smučišča v Kranjski Gori, na Krvavcu, Kaninu, v Cerknem in na Soriški planini.

Bled_foto_5

Krpljanje − sprehod po snežnih oblakih

Krpljanje postaja eno najbolj priljubljenih zimskih aktivnosti v Sloveniji. Vse, kar potrebujete za ta edinstveni šport, je par krpelj ter nekaj snega, in počutili se boste, kot da drsite po snežnih oblakih. Pohod po snegu je podoben hoji ali teku, kjer lahko uživate v čudovitem Triglavskem narodnem parku in tej starodavni aktivnosti.

Bled_foto_6

Panoramski razgled, ki vzame dih 

Ljubitelji odkrivanja okoliških vrhov ne smejo spustiti obiska Male Ojstrice, ki je znana predvsem po čudovitih razgledih na Blejsko jezero in Savsko ravan. Tu nastajajo najlepše panoramske fotografije Bleda, v katere so ujeti nepozabni trenutki obiskovalcev.

Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info

Čarovnija zimskega Bleda

Bled po vsem svetu opisujejo kot eno najbolj pravljičnih mest, njegova osupljiva naravna lepota pa še zdaleč ni vse. Blagi alpski klimi in harmonični energiji, ki ju začutimo na Bledu, že od nekdaj pripisujejo čudežno zdravilno moč. Še posebej čaroben pa je Bled pozimi, ko se odene v snežno odejo.

Začutite utrip Blejskega jezera

Začnite s sprehodom okoli Blejskega jezera, da začutite utrip tega bisera pod Alpami in naužijete se čudovitega razgleda, ki vas ves čas spremlja na sprehodu.

Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info

Romantični otoček z zvonom želja

Če vas svež zrak ne moti, se popeljite s tradicionalno pletno ali z električno ladjico na otok sredi Blejskega jezera, na katerem je bilo nekoč svetišče boginje ljubezni Žive, danes pa tam stoji romantična cerkvica Marije Pomagaj z znamenitim zvonom želja iz leta 1943.

Foto: Mirko Kunšič, www.slovenia.info Foto: Mirko Kunšič, www.slovenia.info

Skrivnostni Blejski grad

Na strmi pečini nad Blejskim jezerom stoji najstarejši grad na Slovenskem, s katerega se odpira izjemen razgled na jezero in okoliške gore. Na grajskem dvorišču čez leto potekajo številne prireditve, na ogled pa sta tudi grajska tiskarna in zeliščna galerija.

Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info Foto: Franci Ferjan, www.slovenia.info

Pravljični popusti tudi za Hotel Park

Pravljični 30-odstotni Black Friday (Črni petek) popust velja tudi za vse, ki boste do 1. decembra 2021 rezervirali svoj zimski oddih v prenovljenem Hotelu Park na Bledu za vsaj 2 noči med 2. in 9. januarjem 2022. Svoj košček blejske pravljice v hotelu, ki leži neposredno na obali Blejskega jezera, boste lahko doživeli že od 49 evrov na osebo z nočitvijo z zajtrkom.

Bled_foto_11

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika termina ali odpoved.

 

 Naročnik oglasnega sporočila je SAVA TURIZEM D. D.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin