Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 12. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

počitnice družina Rovinj PR članek oddih

Petek, 27. 12. 2019, 7.00

4 leta, 3 mesece

Family Hotel Amarin – za odlične družinske počitnice!

Oglasno sporočilo

Family Hotel Amarin v Rovinju je kraj, kjer so otroci preprosto – srečni! Tukaj resnično ne manjka presenečenj. Že pri vhodu v hotel se začnejo igrati na edinstveni instalaciji – modri mreži, zabava in nove izkušnje pa se nadaljujejo v številnih športnih in ustvarjalnih delavnicah kluba Amarin Kids, ki jih vodi izkušena ekipa animatorjev za otroke.

Family Hotel Amarin | Foto:

Otroci lahko trenirajo v otroški telovadnici, se lepotičijo v posebej domišljenih kids-spa tretmajih, se naučijo plavati v bazenih za otroke in dojenčke, se preizkusijo v izgradnji svojega prvega robota na delavnicah Lego robotike, starejši pa se lahko zabavajo v sodobno opremljenih igralnicah (konzole PlayStation, Xbox, Wii).

V pravljičnem sredozemskem parku, ki obkroža hotel, bodo našli mnoga inovativna igrišča na prostem, zvečer pa se lahko zabavajo s posebnimi programi ali v kinu.

Starši lahko najdejo nekaj časa zase v wellness in spa centru ali na fitnessu, tečejo po prekrasnih stezah ob morju ali pa na kratko pobegnejo v romantični Rovinj.

To pa še ni vse! Hotel ponuja posebne ponudbe, ustvarjene za kakovostno bivanje družine skozi vse leto. Leta 2020 svojo pozornost usmerite v razvoj svojih otrok. To je naložba, s katero zagotovo ne boste zgrešili.

Zato vam že januarja ponujamo delavnice NTC s prof. dr. Rankom Rajovićem, na katerih se lahko naučite, kako z igro in zabavo rešiti težave z učenjem in razvojem ter kako povečati samozavest vaših otrok.

Če si zaželite nekaj zabave in sprostitve, medtem ko vaši otroci kakovostno preživljajo svoj čas z učenjem novih vsebin in pridobivanjem novih veščin, izberite ponudbo Family Fun.

Seveda nismo pozabili niti na mame, ki se celo leto nesebično predajajo, zato za dan žena njim posvečamo posebno pozornost.

Family Hotel Amarin | Foto:

Vabimo vas, da v letu 2020 obiščete Family Hotel Amarin in izveste, zakaj je za otroke tako čaroben in zakaj ob odhodu vprašajo: "Kdaj bomo spet šli v Amarin?"

Naročnik oglasne vsebine je Maistra D.D.

Ne spreglejte