Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 12. 2018,
8.16

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Probus d.o.o.

Foto: Gettyimages

Natisni članek

advertorial spolnost moški

Ponedeljek, 10. 12. 2018, 8.16

2 meseca, 3 tedne

Rešitev za moške, ki se soočajo z upadom spolne sle

Vsebino omogoča Probus d.o.o.

Foto: Gettyimages

Spolnost je še kako pomembna za zdravo razmerje, a vendar se vse več parov srečuje z upadom spolne sle. Kaj je krivo za to, kako si pomagati in kako ohraniti spolno življenje zdravo in živahno? Spolnost nedvomno pomembno vpliva tako na psihično počutje kot na zdravje, a čeprav živimo v sodobni in razviti družbi, se iskrenemu pogovoru o seksu še vedno raje izogibamo, predvsem pa težavam, ki ga morda spremljajo.

Spolnost | Foto:

Ženske nerade iščejo razloge za upad libida, moški pa zaradi sramu in strahu pred obsojanjem družbe najraje zamolčijo izgubo spolne sle. Nekaj je jasno, če se partnerja ne trudita pridobiti pozornosti drug drugega ter vzbuditi želje in strasti, uspeha ne bo.

Libido je latinska beseda, ki pomeni željo, hrepenenje, poželenje ali (spolno) slo. Je kompleksen skupek različnih psiholoških in bioloških procesov, odvisen pa je tudi od posameznika, njegove življenjske situacije in partnerske zveze, v kateri se oseba nahaja.

Skozi življenje se njegova intenziteta spreminja. Čeprav v družbi velja, da imajo težave z nizkim libidom predvsem ženske in starejši, pa še zdaleč ni tako, saj upad spolne sle prizadene tudi moške v različnih starostnih obdobjih.

Vzroki za upad libida

Libido je več kot samo ples hormonov, saj nanj vpliva veliko dejavnikov. Med najvplivnejšimi je stres.

Prav ta naj bi bil tudi krivec za upad libida pri moških na koncu dvajsetih. To je trend, ki so ga raziskave zaznale v zadnjem desetletju. Pri njih ne gre samo za izgubo spolnega poželenja do partnerice, temveč izgubo zanimanja za spolnost na splošno, vključno s samozadovoljevanjem. Na moški libido negativno vplivajo tudi premalo spanca, droge, alkohol, jemanje zdravil ter premalo ali preveč telesne dejavnosti. Pri starejših moških se libido zmanjša zaradi manjšega nastajanja testosterona.

Spolnost | Foto:

Kako si pomagati?

Upad libida je mogoče odpraviti tudi z zanimivimi prijemi, ki lahko prijetno popestrijo posteljno dogajanje. Nekateri prisegajo na afrodiziake, drugi na masažo, tretji na spremembo življenjskega sloga. Zagotovo je vsaka zveza zgodba zase in od vsakega para posebej je odvisno, kako se v dolgotrajni zvezi soočajo s spremembami, ki jih narekuje zob časa.

Spet drugi primanjkljaj spolnosti z leti nadomestijo z drugimi dobrinami, ki jih prinaša življenje, nekateri se s tem težje sprijaznijo.

Dobro pa je, da obstaja rešitev za tiste moške, ki se ne sprijaznijo z upadom spolne sle kar zlahka in začnejo iskati rešitve.


LinpoEros

Mynandika | Foto: Ena izmed rešitev na slovenskem trgu je tudi 100-odstotno naravni izdelek Linpoeros, ki zelo hitro dvigne potenco in vpliva na povečanje reprodukcije spermijev.

Obenem zdravilno deluje na prostato, ugodno vpliva na živčni sistem ter na splošno dviguje mišično moč in izboljšuje občutenje med spolnim odnosom in po njem.

Zaradi svojstvene kombinacije izjemnih zdravilnih učinkovin vpliva tudi na izboljšanje spomina, zmanjšuje utrujenost, uravna srčni utrip in krvni tlak ter čisti ožilje. Deluje protibolečinsko, protivročinsko in deluje kot močan antioksidant. Čisti prebavila in uravnava delovanje vsega prebavnega trakta, izboljšuje prekrvavitev dihalnih poti in lajša dihanje.

kupi zdaj | Foto:

 

Prosteros Strong

Mynandika | Foto: Tinktura Prosteros Strong je bogat vir vitaminov B1, B2, B6, B12, C, E in D ter mineralov, kot so kalij, kalcij, magnezij, železo in natrij. Tinktura Prosteros Strong je namenjena za ohranjanje in obnavljanje žleze prostate, mehurja in ledvic. Učinkuje tudi na druga obtočila ter srce in ožilje.

Tinktura Prosteros Strong na naraven način spodbuja moško spolno moč. Z rednim jemanjem odpravlja čezmerno nočno uriniranje in uhajanje urina. Sestavine tinkture Prosteros Strong protivnetno vplivajo na ves organizem in zavirajo razvoj neželenih pojavov na žlezi prostati.

kupi zdaj | Foto:

 

Balthasar Gold Premium

Mynandika | Foto: Številni radi rečejo, da je včasih bolje zdraviti že vzrok morebitnih težav. Balthasar Tinktura Gold Premium 20 ml je naravna protibolečinska tinktura za ljudi z migrenami, glavoboli, zobobolom, bolečinami v ušesih, sklepih, vratu, ramenih in hrbtenici, artritisu, revmatskih obolenjih, težavami z živčnim sistemom …

Ekstrakti medicinskih gob, ki jih tradicionalni zdravilni sistemi uporabljajo že tisočletja, so poglavitna sestavina tinkture in izjemno lagodno vplivajo na telo. Homeopatsko vnesene informacije s pomočjo vibronike pripomorejo k hitri vzpostavitvi imunskega sistema na način, da se telo hitro postavi v pravo stanje oziroma ravnotežje in sproži proces samozdravljenja na ravni odstranjevanja vzroka in na ravni zavesti.

kupi zdaj | Foto:

 

Posebna akcija za bralce Siol.net

Za ceno dveh dobite vse tri izdelke:

  • LinpoEros - tabletka za moške, ki dviguje potenco
  • Prosteros strong 20 ml – deluje na prostato
  • Balthasar Tinktura Gold Premium 20 ml - odstrani vzrok težave
Ne spreglejte