Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Ponedeljek,
6. 8. 2012,
8.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 6. 8. 2012, 8.27

8 let

Najbolj romantični in vroči poletni zmenki

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Naj bo to poletje prežeto z veliko romantičnih pobegov in dolgih neprecenljivih trenutkov v dvoje.

Filmska romantika? Zakaj pa ne! Vsakdanja razmerja so bila od nekdaj navdih za velike ljubezenske zgodbe na velikih platnih. Naj bo to poletje tudi vaša zgodba tako navdihujoča.

Pripravili smo vam nekaj predlogov za najbolj romantične zmenke tega poletja.

1. Piknik v parku Izkoristita vroče noči in si privoščita piknik kar v središču mesta. Obvezna oprema: odeja, buteljka najboljšega vina, dva kozarca in nekaj koščkov hrane (sadje, oreščki, čokolada). Da ne bosta ves čas v središču pozornosti mimoidočih, se skrita v najbolj skriti predel parka, lahko pa se na piknik odpravita v bolj poznih nočnih urah, ko bosta na mestnih ulicah srečala le še kakšnega izgubljenega sprehajalca.

2. Večni sončni zahod Sončni zahod je pravi simbol filmske romantike. Opazujte ga s čolna sredi jezera, na plaži, na vrhu hriba ali celo na domači terasi. Pomembno je, da si za to vzameta dovolj časa, da ob padanju sonca in ob ognjeni obarvanosti neba dejansko uživata in ne razmišljata o ničemer drugem kot o tem, kako srečna sta skupaj in kako lepo bo večer nadaljevati v dvoje, sama in brez drugih motečih faktorjev.

3. Zajtrk na plaži Na počitnicah ponavadi radi poležavamo, toda zakaj si ne bi za spremembo privoščila drugačno jutro? Naj vaju budilka zbudi že pred sončnim vzhodom, napolnita košaro s termovko tople kave in nekaj prigrizkov in se odpravita na plažo, kjer bosta skupaj opazovala, kako se noč počasi spreminja v dan, kako sonce vstaja in kako se svet okoli vaju počasi prebuja.

4. Nočno plavanje Nočno kopanje v morju ali jezeru ni samo osvežujoče, ampak je lahko zelo romantično. Zaplavajte ob mirni svetlobi mesečine, če okoli vaju ni nobenega drugega nočnega plavalca, v vodo skočita kar brez oblačil in tako dovolita, da rahlo valovanje vode nežno prebudi vajine čute. Plavajta drug ob drugemu, dotikajta se in se prepustita mokremu ljubljenju pod mesečino.

5. Odpeljita se Kdaj sta nazadnje odpotovala brez določenega cilja? Zgodaj zjutraj se odpravita od doma in s seboj vzemita nekaj osnovnih potrebščin: hrano, pijačo, odejo, športne copate, nočno svetilko in CD-je z svojo najljubšo glasbo. Potujta, poslušajta glasbo in se pogovarjajta. Ko si bosta zaželela nekaj odmora, zapeljita s ceste in se ustavita v kakšnem skritem kotičku v naravi. Privoščita si dolg sprehod v naravi, užiten piknik in, obvezno, vroč popoldanski seks v naravi.

6. Koncert na prostem Poletje ponuja številne možnosti za zabavo na prostem. Odpravita se na kakšen koncert ali glasbeni festival. Zadržujta se bolj v ozadju, zaplešita ob ritmu glasbe, stegujta roke, premikajta svoje boke, drgnita se drug ob drugega in tako uprizorita ples, vreden prizora v filmu Umazani ples. Vroče gibe nadaljujta v intimi svojega doma.

7. Mokro, mokro, mokro Presenetite ga z vročim filmskim prizorom. Najprej se prepričajte, da okoli vaju ni nobenega radovednega soseda, potem pa se oblečeni v najbolj seksi oblačila spravite na njegovega jeklenega konjička. Voda, pena, razgaljena koža in njegov avtomobil: najmočnejši vizualni afrodiziak številnih moških. Naj vas opazuje, kako se boste drgnili ob njegovem avtomobilu, ga prekrili s šamponom in ga poškropili s hladno vodo. Seveda se boste ob tem popackali in popolnoma zmočili, in ko bo vaša bela majčka že čisto mokra, bo takoj opazil, da ste pozabili obleči modrček ... kaj bo sledilo, je odvisno samo od vajine domišljije.

Ne spreglejte