SiolNET. Trendi Odnosi
3,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nataša je fanta Andreja spoznala prek spletne aplikacije #video

3,75

termometer

Z leti število ljudi, ki jih spoznamo na novo, upada, saj imamo manj časa in se gibljemo v istih krogih. Zato je danes vse več takšnih, ki svojo sorodno dušo najdejo na spletu, na različnih spletnih portalih ali aplikacijah. To je ena izmed možnosti, kako spoznati ljudi, ki jih sicer ne bi. Tako sta se našla tudi Andrej in Nataša. Njuno zgodbo so predstavili v oddaji Dan. na Planet TV.

[video: 64696 / ]

Andrej in Nataša sta se spoznala prek mobilne aplikacije Tinder, ki se poveže z vašim Facebookom. Ob fotografijah in kratkem opisu uporabniki "listajo" po profilih in označijo, ali jim je nekdo všeč ali ne. Če se pojavi ujemanje oziroma si obe strani namenita všeček, se odpre možnost pošiljanja sporočil.

Oddajo Dan. lahko spremljate vsak dan od ponedeljka do petka na Planet TV.

Preberite še: Francoz, ki ga je v Slovenijo pripeljala ljubezen #video

"Meni je za Tinder povedala prijateljica. Na začetku sem bila malo skeptična, ampak mi je rekla: Prijavi se, nihče te ne bo ugriznil, nihče te ne bo pojedel, prijavi se, pa boš videla," pripoveduje Nataša.

Nekateri uporabniki objavljajo fotografije, ki so vse prej kot resnična podoba, ali pa iščejo le romance za eno noč. "Pač poveš, da nisi za to, in greš dalje," pojasnjuje Nataša, ob tem pa Andrej dodaja, da na Tinderju srečaš tudi vezane in poročene osebe. Zato sta bila pri spoznavanju malo bolj previdna.

"Ko sva se prvič zagledala, tako bom rekla, je bil vsaj na moji strani takšen občutek, kot da ga že poznam," je razkrila Nataša, Andrej pa je dodal: "Oba sva bila zelo sproščena, stvar je kar stekla in od takrat je vse tako, kot mora biti."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin