Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 12. 2014,
16.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 23. 12. 2014, 16.20

8 let

Bordeli s posebno ponudbo: popust za prihod s kolesom in seks z Nezemljanko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Inovacije, posebna ponudba, ugodnosti in popusti štejejo tudi na trgu prostitucije. Med njimi so tudi tisti, ki podpirajo okoljsko ozaveščena dejanja, ali pa taki, ki ponujajo pravo antično avanturo.

Od sob v duhu James Bonda do Nezemljank, ki vas sprejmejo, to so le nekatere storitve, ki jih ponujajo bordeli po svetu. Tisti, ki v Berlinu uporabljajo kolo in javni prevoz, si lahko v eni izmed tamkajšnjih javnih hiš pri spolnih storitvah prislužijo popust. A to so le nekatere izmed možnosti iz inovativne ponudbe bordelov po svetu, kot poroča srbski Telegraf.

Bordel v slogu Jamesa Bonda Stiletto je sydneyjska javna hiša, njen urnik je znan in objavljen na spletni strani. Njena posebnost so retro dizajn in sobe, ki spominjajo na takšne, kot jih lahko vidimo v filmih o Jamesu Bondu. Velike okrogle postelje in stene, prekrite z ogledali.

S snemanjem je seks zastonj Praška javna hiša Big Brother, ki je delovala med letoma 2005 in 2010, je bila prav posebna. In čeprav ni več odprta, jo je treba omeniti zaradi njene posebne ponudbe, koncepta. V praškem Big Brotherju so ponujali brezplačne usluge, a le pod pogojem, da je stranka privolila v snemanje. S tem pa tudi v predvajanje v živo prek spletne strani. Velik videoarhiv spolnih odnosov so si lahko ogledovali naročniki, izbrane posnetke pa so lahko kupovali tudi na devedejih.

Z javnim prevozom so spolne storitve cenejše Za kolesarje in uporabnike javnega berlinskega prevoza je dobra novica lahko ugodnost bordela Maison d'Envie. Zaradi okoljske ozaveščenosti svojim strankam, če so do njih prišli na enega od navedenih načinov, ponujajo velik popust. Tega pa si prislužijo tako, da jim pokažejo svoje kolo ali pa vozovnico javnega prevoza. In to še ni vse, "kvikija" ponujajo za 50 evrov.

Javna hiša za vse, ki ljubijo futurizem Preplet razkošja, fantastike in futurističnega dizajna, tako so si zamislili bordel Gotham Cityja v Melbournu. Tam je tudi javna hiša, ki jo je navdihnila preteklost, natančneje antika. Zato so tudi ženske v njej videti kot antične lepotice. Čeprav Daily Planet ne ponuja drugih posebnih popustov in ugodnosti, le svojo tematiko, je v zadnjih letih postal eden od najbolj priljubljenih v mestu, poroča Telegraf.

Nezemeljska avantura Tistim, ki bi ob spolni avanturi želeli skočiti s tega planeta, prav posebno izkušnjo ponujajo v javni hiši Alien Cat House v Nevadi, kjer so prostitutke oblečene v Nezemljanke. Za tiste, ki jih vesolje ne prepriča, se tam sprehajajo tudi ženske-mačke.

Ne spreglejte