Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 3. 2016,
7.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Vsebino omogoča Lisca

Natisni članek

Petek, 18. 3. 2016, 7.30

6 let, 7 mesecev

Spodnje perilo, ki bo poudarilo vašo ženstvenost

Vsebino omogoča Lisca

Ženstvenost se začne v garderobi. Seksi, udobna in pomladno lahkotna - takšna je nova kolekcija spodnjega perila Lisca.

Pomlad je idealni čas za nove začetke, tudi pri izbiri spodnjega perila. Prihajajo sonce, topli dnevi in brezskrbno potepanje po mestu. Da bi bil njej korak lahkotnejši in tudi samozavestnejši, je pomembno, da se v svoji koži počuti božansko.

Popoln stajling od glave do pet

Prevetrite pomladno garderobo in si privoščite ženstveno preobrazbo z Lisco.

Novi čevlji, cvetlična obleka, prosojen šal in seveda – novo spodnje perilo. To pomlad imamo eno in glavno modno zapoved: spodnje perilo naj bo elegantno in ženstveno, seksapilno in prijetno za nošenje.

Naj se pomladna lahkotnost odraža že v prvih jutranjih ritualih in naj vas spremlja ves dan – tako pri formalnih opravilih v službi kot pri sproščenem druženju s prijateljicami. Naj vsak mimoidoči na ulici začuti, da je v mesto prišla pomlad.

Čez dan mladostniško razigrana, zvečer prava usodna ženska  | Foto:

In če za sprehod po pomladanskih ulicah prijajo živahnejši vzorci in barvni toni, je v večernih urah, ko se dan previsi v noč in ko občutke preplavi čutna mehkoba, čas za elegantno črnino.

Med romantično večerjo v dvoje – pa naj bo to prvi zmenek ali večerja med starima zakoncema – lahko ženska svoj večerni seksapil odraža predvsem s tremi preprostimi triki: s kratko črno oblekico, kapljico omamnega parfuma ter dragocenim, nežnim in elegantnim spodnjim perilom, kjer se spojita čipka in diskretna tančica.

Zmagovalna od jutra do večera

Blagovna znamka Lisca bo v novi pomladno-poletni sezoni za vas pričarala pravo pomladno svežino. Novo kolekcijo odlikujejo moderni kroji, romantične čipke in izbrane vezenine, ki bodo poudarile vaše ženstvene linije, zaradi katerih se boste počutile kot boginje. V pravem perilu ženska zasije in se počuti zmagovalno.

 | Foto:

Romantični s Cheek by Lisca

Spomladanska svežina, strast in navdušenje nad novimi pustolovščinami so bili navdih tudi za novo kolekcijo pomlad-poletje Cheek by Lisca. Žive pomladne barve, razigrani metulji in romantične cvetlice so povezani v preplet vzorcev in tekstur, ki vas bo navdušil.

Ovijte se v mehkobo modala ali pa se pustite navdušiti novemu "paper touch" materialu.

Pomlad je čas za nova presenečenja, nove podvige, nove nakupe. Izkoristite pomladno priložnost, kjer ob nakupu dveh ali več izdelkov perila Lisca ali Cheek by Lisca prejmete 20-odstotni popust.

Ugodnost lahko izkoristite od 18. do 26. marca 2016 na prodajnih mestih Lisca, Cheek by Lisca in v spletni trgovini Lisca.

Ne spreglejte