Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 9. 2020,
14.33

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ona-on.com PR članek

Torek, 22. 9. 2020, 14.33

3 leta

Z Avdio Video zmenki na ONA-ON.COM preveri zanimanje za srečanje v živo! #video

Oglasno sporočilo
ona on

Največji spoznavni servis v Sloveniji ONA-ON.COM predstavlja Avdio Video zmenke za pametne mobilne telefone!

Dopisovanje med vama na spoznavnem servisu ONA-ON.COM traja že nekaj časa, ugotovila sta, da imata veliko skupnih točk, ujela sta se. Čas je, da spoznavanje popeljeta naprej. Kaj pa je naslednji korak?

Telefonski klic, ne da bi izdal svojo telefonsko številko

Po uspešnem dopisovanju na ONA-ON.COM sledi telefonski pogovor, kjer simpatijo prvič slišiš. Saj veš, glas je eden od tistih elementov, ki vpliva na to, ali nam bo nekdo všeč, zato je nujno, da se slišimo po telefonu.

Odslej lahko telefonski klic na svojem pametnem telefonu opraviš, ne da bi osebi na drugi strani izdal svojo telefonsko številko! Avdio Video zmenki so zasnovani tako, da simpatijo pokličeš kar prek portala ONA-ON.COM, brez pošiljanja osebnih podatkov, kot je telefonska številka.

ona on | Foto:

Prvi pogovor iz oči v oči na Avdio Video zmenku!

Če je bil telefonski klic uspešen, simpatija pa obojestranska, je čas, da spoznavanje še nadgradita. Ko sta oba pripravljena, se dogovorita za prvi video pogovor iz oči v oči na daljavo.

Tina in Luka predstavljata Avdio Video zmenke!

Če si bosta všeč, lahko sledi prvo srečanje v živo ali pa, dokler ne bo epidemiološko varno, nadaljujeta videopogovore vse do prvega zmenka v živo.

ona on | Foto:

Zakaj Avdio Video zmenki?

Avdio Video zmenki so najboljši približek srečanja v živo, ker lahko vidiš in slišiš simpatijo, spoznaš njeno barvo glasu, njene odzive skozi govorico telesa, gestikulacije in podobno. Tako preveriš, ali je simpatija obojestranska, in ugotoviš, ali obstaja zanimanje za srečanje v živo. Spletno spoznavanje bo tako še veliko zabavnejše, prihraniš pa si tudi čas, saj "zmenki na slepo" odpadejo.

Na Avdio Videu zmenku se lahko s simpatijo dobiš kadarkoli in ne glede na lokacijo – tako pomanjkanje časa ali dejstvo, da je simpatija oddaljena 200 kilometrov, ni več težava.

Nedavna anketa med uporabniki ONA-ON.COM je pokazala, da jih bo kar okoli 40 odstotkov uporabljalo AV-zmenke! Od tega okoli 30 odstotkov uporabnikov meni, da je osebo bolje spoznati v živo, nato pa Avdio Video zmenke uporabljati za vzdrževanje stika. Medtem pa jih kar 70 odstotkov meni, da je uporaba Avdio Video zmenkov super zato, da ugotoviš, ali bi se s simpatijo rad srečal v živo. Preizkusi na svojem pametnem telefonu tudi ti!

Poleg tega so Avdio Video zmenki varni ne le zaradi ohranjanja fizične razdalje, ampak tudi zato, ker ti za prvi bolj osebni stik ni treba razkrivati osebnih podatkov, kot je telefonska številka – vse se zgodi na ONA-ON.COM!

Preizkusi Avdio Video zmenke na mobilni različici ONA-ON.COM!

Avdio Video zmenki so za vse člane ona-on.com na voljo v neomejenih količinah, brez kakršnihkoli doplačil! Preizkusi Avdio Video spoznavanje na svojem pametnem mobilnem telefonu še danes!

ona on | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je Veneticom, d. d.

Ne spreglejte