Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 11. 2015,
11.42

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Victorijini angelčki Karlie Kloss Gigi Hadid Kendall Jenner Doutzen Kroes

Torek, 10. 11. 2015, 11.42

2 leti, 7 mesecev

Victoria's Secret šov ni samo blišč: nizke plače in psihični teror

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Manekenka Jourdan Dunn ne bo nastopila na šovu spodnjega perila Victoria's Secret. Ob jeznem odhodu je tvegala uspeh svoje manekenske kariere.

Moške in ženske oči so uprte v prihajajoči šov modne znamke spodnjega perila Victoria's Secret, ki se bo v začetku decembra odvil v New Yorku. Potem ko britanska manekenka Jourdan Dunn, ki je na modni reviji sodelovala že trikrat, ni dobila povabila na četrto, je jezna manekenka pokazala na temno stran glamurozne prireditve.

Dunnova je na Twitterju objavila, da ji je pravzaprav všeč, da letos ne bo sodelovala pri projektu, saj tam ne bo njene prijateljice, pevke Rihanne, ki je pred dnevi prav tako prekinila sodelovanje. Rihanno je hitro nasledila pevka Ellie Goulding, Jourdan pa bodo nasledili še mlajši top imeni v modnem svetu – Kendall Jenner in Gigi Hadid.

Oster odziv zdaj že nekdanjega Victorijinega angelčka je bil hitro izbrisan, a številni, ki poznajo svet mode, so namignili, da je Jourdan Dunn s kritikami resno ogrozila svojo prihodnost v modni industriji.

Šov je eno veliko"sranje" V Victoria's Secret niso komentirali njene obtožbe, da je šov en velik "bullshit" (v prevodu veliko " sranje"). Dejstvo je, da je pritisk spektakularne prireditve brutalen, kar niti ni presenečenje, saj si šov samo v ZDA ogleda več kot devet milijonov ljudi.

Let's get physical 👯✨💖💪 #trainlikeanangel #MotivationMonday #vsangel #vsFashionShow2015

A photo posted by @alessandraambrosio on

Stroga dieta in telovadba Dekleta za tistih nekaj minut na odru žrtvujejo veliko časa telovadbi in pravilni prehrani. Njihov režim je podoben vojaški operaciji: dosledna dieta, stroga telovadba in veliko spanca.

Adriana Lima, prav tako Victorijin angelček, je priznala, da je po porodu leta 2012 pred šovom šla na tekočo dieto, da je čim prej izgubila nakopičene kilograme. Večino dni je bila le na proteinskih napitkih, poleg pila velike količine vode ter ogromno telovadila pod nadzorom osebnega trenerja. Dvanajst ur pred nastopom je prenehala piti tudi vodo.

BEAST MODE ON 👊🏼👊🏼👊🏼👊🏼 #TEAMLIMA👊🏼💥

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Na letošnji reviji bomo poleg Adriane Lime videli še "stara angelčka" Alessandro Ambrosio, kot tudi Lily Aldridge. Njima se bo na odru pridružilo še 29 drugih manekenk.

Slabi honorarji Zaradi slabih razmer in prehudega režima je pred dvema letoma izstopila lepa Avstralka Miranda Kerr, Care Delevigne niso vzeli, ker bi naj bila predebela, letos spomladi pa sta s svojim odhodom presenetili zelo popularni manekenki Karlie Kloss in Doutzen Kroes. Vzrok bi naj bili slabi honorarji.

Ne spreglejte