Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 10. 2013,
15.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

teden mode

Nedelja, 20. 10. 2013, 15.51

8 let

V treh dneh so dokazale, da jim moda in slog nista tuja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Že res, da bi moral biti teden mode sam od sebe to, s čimer nas nagovarja že v imenu, a kar lepemu šopku zvezdnic je s svojimi eksperimenti spodletelo.

Ker se vsakič, ko se v imenu kakšnega izmed dogodkov skriva tudi beseda moda, pričakuje, da se bodo skladno s tem poskusile obleči tudi zvezdnice, smo skupaj s stilistko Planet TV Barbaro Plavec Brodnjak pripravili seznam tistih, ki jim je najbolje uspelo, in tudi tistih, ki jim moda in kombiniranje oblačil ne gresta tako dobro od rok.

Lorella Flego Znano ime v svetu mode v Sloveniji je zagotovo Lorella Flego, ki ji lepo kombinirane obleke niso tuje, a bi počasi tudi pri njej lahko pričakovali malo večje odstopanje od okvirjev, ki po desetletju postajajo nekoliko dolgočasni. Vseeno pa moramo Lorelli priznati, da s svojim slogom le redko zgreši, in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Iryna Osypenko Nemec Manekenka in model, ki se bolj kot na modnih revijah pojavlja na družabnih dogodkih, je tokrat blestela, saj ji skrbno urejena postava omogoča kar nekaj modne svobode, kjer se lahko odloča med široko paleto oblačil. Njen prefinjen slog je tako navduševal skozi celotno tridnevno dogajanje.

Živa Rogelj Voditeljica Živa Rogelj je presenetila predvsem s tem, da je izstopila iz svojih okvirjev in dokazala, da si upa in zna. S pomočjo stilistke je poskrbela, da je bila med množico obiskovalcev vselej dobro opažena in občudovana.

Marjeta Grošelj Sam vrh slovenskega modnega sloga pa je zagotovo oblikovalka torbic Marjeta Grošelj, ki se s svojo znamko in njeno zapuščino v svetu mode ponaša že pol stoletja. Njen slog je vedno uglajen in dodelan, vrhunski in samo njen ter kar kliče po tem, da jo okličemo kot eno najbolj uspešnih Slovenk, ko govorimo unikatnosti sloga.

Ursula Gawish Žal se moramo osredotočiti tudi na tiste obiskovalke, ki jim v vseh treh dneh ni uspelo sestaviti pohvale vredne kombinacije. Kot prvo tako omenjamo Ursulo Gawish, ki bi ji kakšen nasvet glede kombiniranja oblačil lahko definitivno podala tašča Mija Janković, ki pri oblačenju nima nikakršnih težav.

Zdenka Kahne Pričakovali bi, da bo Zdenka Kahne, ki je sicer najbolj znana po svoji vrhunski kozmetiki, to vrhunskost znala vpeti tudi v modo in slog, ki ga nosi, a temu žal še vedno ni tako. Njene kombinacije so vse prej kot dobro premišljene, zato bi bilo morda odločilnega pomena da se, če se že udeleži tedna mode, v nadaljnje posvetuje tudi s slovenskimi modnimi oblikovalci, ki bodo zagotovo znali najti kombinacijo oblačil, ki ji bo pisana na kožo.

Ne spreglejte