Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 3. 2014,
8.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 3. 3. 2014, 8.57

8 let

Stranske igralke pobrale modne oskarje, elegantna Lady Gaga

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Oskarji so največji filmski pa tudi modni dogodek leta. Med večjimi pozitivnimi presenečenji je bila zagotovo elegantno oblečena Lady Gaga.

Ekscentrična pop pevka Lady Gaga, ki je prejšnja leta na rdečih preprogah presenečala z nenavadnimi opravami, je na letošnjih Oskarjih presenetila z zelo elegantno obleko italijanskega modnega oblikovalca Versaceja, ki je zelo poudarila njene obline. Če ostanemo pri svetlečih svetlih oblekah, je svoje popolno telo v Versacejevi obleki pokazala tudi Kate Hudson, Naomi Watts pa Calvin Klein.

Jennifer Lawrence res ni dobila drugega oskarja, a bi si ga zagotovo zaslužila za svojo popolno modno opravo. V rdeče-oranžni opravi znamke Dior Haute Couture, v dragi ogrlici Neil Lane in pisemski torbici Ferragamo je bila popolna. Njena kolegica iz filma Ameriške prevare Amy Adams je bila nominirana v kategoriji za glavno žensko vlogo, kroj njene obleke pa je bil podoben tistemu od Jennifer, le v drugi barvi. V temno modni Guccijevi obleki je bila popolno nasprotje vloge, za katero je bila nominirana, a če ni dobila oskarja za glavno vlogo, bi nagrado lahko dobila za obleko. Če sta Jennifer in Amy ostali brez filmske nagrade, je Lupita Nyong'o dobila oskarja za stransko žensko vlogo, dobila pa bi ga tudi za obleko. Pri Pradi so poslušali njene želje in zanjo oblikovali obleko, v kateri je bila videti kot Disneyjeva princeska. Prava barva, pravi kroj. "Obleka, ki je bila narejena posebej zame. Modra barva, ki me spominja na barvo neba v Nairobiju."

Med temnimi oblekami izstopa popolna črna obleka Charlize Theron znamke Dior Haute Couture, z globokim dekoltejem in izrezanim hrbtom. Sandra Bullock v temno modri obleki znamke Alexander McQueen, z zadimljenimi očmi in skodranimi lasmi je bila dama za oskarja. Veliko konkurenco jima je predstavljala Anne Hathaway, v črni Guccijevi obleki s kristali na korzetu in lasmi, počesanimi nazaj.

Letos je leto nosečih igralk z dobrim modnim okusom. Olivia Wilde v Valentinovi obleki z belim všitim blagom bi dobila oskarja med nosečnicami. Kerry Washington v barvi sivke znamke Jason Wu in Kristin Cavallari v obleki Alexandra McQueena bi ji sledili, bi pa oskarja za najslabše oblečeno nosečnico dobila žena Chrisa Hemswortha Elsa Pataky v obleki Elie Saab.

Ne spreglejte