Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 5. 2013,
21.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 6. 5. 2013, 21.13

8 let

Sofia Vergara: Ne morem biti seksi ves čas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Igralka z latinskimi koreninami, ki jo poznamo iz serije Sodobna družina, pravi, da nobena ženska ne more biti ves čas seksi in da vsaka, ki trdi, da je, laže.

Sofia Vergara želi, da njeni oboževalci, predvsem moški del, vedo, da ni vedno tako seksi kot na rdečih preprogah ali na televizijskem zaslonu: "Nobena ženska ne more biti ves čas seksi mačka. Vsaka, ki to trdi, laže. Moram pa priznati, da rada nosim svilene jutranje halje in spalne srajčke."

Štiridesetletna igralka, ki je zaročena s tri leta mlajšim Nickom Loebom, je priznala, da je pred skupnim življenjem z zaročencem vedno spala v velikih razvlečenih majicah. Zdaj pa se je odločila, da bo v postelji bolj seksi.

"Dolgo časa sem živela sama s svojim sinom, ki je zdaj star 21 let, in vedno sem svoje fante videvala le v hotelu. Ko sem bila doma, sem torej spala v starih majicah. Ko pa sva začela z Nickom živeti skupaj, sem se zavedla, da to ni najbolj privlačno. Zdaj spim le v lepih in elegantnih pižamah," je povedala Sofia.

"Moje prsi so naravne!"

Povedala je tudi, da njena seski postava ni le darilo matere narave, ampak je tudi rezultat trdega dela. Poleg tega, da veliko telovadi, je zdravo in skrbi za svojo vsakdanjo higieno, ima kar nekaj težav, preden najde obleko, ki je primerna za njeno postavo: "Vsaka ženska se mora naučiti, kaj ji pristaja. Sama vem, da težko najdem kaj, kar bi mi pristajalo, predvsem zaradi velikosti mojih prsi. Velikokrat vidim, da v časopisih novinarji napišejo, da spet nosim enako obliko obleke kot zadnjih petkrat. Pa kaj potem! Vem, kaj mi pristaja, in bolje je, da se ponavljam, kot da oblečem nekaj, kar je na meni videti grozno. Moje prsi so naravne in nisem sama kriva, da so takšne, kot so. Ne maram, da se po medijih sprašujejo, le kaj sem mislila, ko sem šla pod nož in zahtevala takšno košarico."

Poudarja pa tudi, da morajo ženske imeti oblačila, ki se jim popolnoma prilegajo: "Več denarja kot pri nakupu oblek sem porabila pri šiviljah. Ko kupim obleko, na meni nikoli ne stoji popolno, ampak vidim, da mi lahko pri tem pomaga šivilja. Ker so moje prsi naravne, jih je težko obdržati visoko. Če bi bile umetne, ne bi potrebovala nedrčka, saj bi same stale tam, kjer morajo biti."

Ne spreglejte