SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Slovenski parček dokazal, da lahko vsak dobi "6-pack" še pred dopustom

Oglasno sporočilo

Se tudi vam vsako leto ponovi ista zgodba? V ogledalu si ogledujemo svojo "odvečno kožo", ki se je čez leto nabrala na trebuhu, ter se tolažimo, da smo zdaj tako ali tako že prepozni za kakršnokoli spremembo pred dopustom, saj za vadbo nimamo ne volje ne časa. Pa je to res?

DTM Natura Preberite si kratek intervju z Robijem in Danico, simpatičnim parčkom z Brezovice, ki nam bo na svojem lastnem primeru pokazal, kako jima je uspelo izklesati telo v zelo kratkem času.

Danica in Robi, pozdravljena in dobrodošla, hvala za vajin hiter odziv!

Danica: Hvala vam za povabilo!

Ali morda vesta, kako smo prišli do vaju?

Danica: Da, povedala nama je vaša sodelavka pred intervjujem. Menda so naju prijatelji "zatožili", da imava skriven recept.

Robi: Nikoli si ne bi mislil, da bo to sprožilo tak odziv.

Drži, prejeli smo vajino zgodbo, podkrepljeno s slikovnim materialom, ki ga bomo predstavili tudi v tem članku, in predlog, da vajin "trik" razkrijemo tudi javno. Se strinjata?

Robi: Zakaj pa ne, konec koncev sva taka, da vedno rada pomagava tudi preostalim.

DTM Natura

Kako se je začel vajin "projekt 6-pack"?

Danica: Tako kot precej parčkov sva se tudi midva malo "polenila", kar se je začelo poznati tudi na najini postavi, s katero sva bila oba nezadovoljna. Ampak s tono obveznosti, ki jih imava, nekako nisva našla prave volje ne za fitnes ne za redni tek ali kakšno drugo redno vadbo.

Robi: Vsake toliko časa sva šla v hribe med koncem tedna ali odtekla nekaj kilometrov, ampak to ni bilo to. Kilogrami so se kar nabirali.

Danica: Joj, res je bilo grozno. Precej prijateljev iz družbe je vsaj malo "migalo", midva pa res nič.

>> Želiš pridobiti viden "6-pack" v kratkem času? Klikni tukaj in preveri tale trik!

Pa potem?

Robi: Nekako nama je postalo jasno, da nisva človeka, ki bi se vsako jutro zbudila dve uri prej, da bi odšla v fitnes, sploh ob toplejših dneh, zato sva se lotila raziskave, kako lahko poenostaviva to vadbo oz. pospešiva doseganje rezultatov.

Danica: Bistvo je, da midva v telovadbi prav posebej ne uživava. Želela sva samo doseči vidne rezultate, da ne bova poleti na plaži kot dva "bajsija".

DTM Natura

Kako pa je potekala raziskava in kaj sta ugotovila?

Danica: Jaz sem pregledala kup ženskih forumov in se pogovarjala s kolegicami, ampak iskreno rečeno, pametne rešitve nisem našla. Verjetno tudi sami veste, da je na forumih sicer mogoče najti 1001 nasvet okoli tega, ampak nekateri določene stvari zagovarjajo, drugi pa odsvetujejo, tako da na koncu nikoli ne veš, koliko je ura.

Robi: Jaz sem se tega lotil malo bolj strokovno, z raziskovanjem strokovnih člankov in pogovorom s kolegi, ki delajo v fitnesih. To pa je bilo bolj uspešno.

Kaj pa si odkril?

Po pogovoru s kolegom, ki je trener fitnesa (njegovega imena vam ne morem izdati, saj me je prosil, da ga ne omenjam, saj bi preostali trenerji fitnesa znoreli, ker je ta informacija prišla v javnost), sem dobil nasvet o različnih "fat burnerjih". Gre za izdelke, ki pomagajo kuriti maščobe in konkretno pospešijo rezultate pri vadbi.

DTM Natura

Brez zamere, ampak to je kar znana stvar, že dalj časa na trgu obstaja kar nekaj "fat burnerjev"?

Robi: Točno tako. Težava je, ker večina ne deluje.

Danica: Pred nekaj leti sem poskusila z nekimi "naravnimi tabletami", pa ni bilo učinka.

Kako torej odkriti pravega?

Robi: Bistvo se skriva v sestavinah. Ker povprečen človek ne ve, katere sestavine so navedene na seznamu sestavin, ker jih tako kot jaz ne pozna, sem to prepustil kar strokovnjakom. Predlagali so mi dokazano učinkovito kremo, ki temelji na naravnih sestavinah, zato da ne tvegaš kakšnih resnih stranskih učinkov.

Danica: Seveda sem jaz takoj preverila, ali je izdelek primeren za oba spola – in je bil!

Za kaj točno gre?

Danica: Kolega, ki je trener fitnesa, je Robiju predlagal, naj preizkusi kremo 6-pack Power, ki naj bi preverjeno odlično "kurila" maščobe, zategovala odvečno kožo na trebuhu in spremenila debelušen trebuh v izklesanega.

DTM Natura

Robi: Vedel sem, da je on preveč strokoven, da bi se iz tega norčeval. Sam sicer ne bi nikoli niti pomislil na uporabo takega izdelka.

Nam opišeta, kaj se je dogajalo po tem?

Danica: Na spletni strani Loco Natura (več informacij tukaj) sva naročila tri kreme v akciji in začela tretma. Prvih nekaj dni ni bilo bistvenih razlik, potem pa se je začelo dogajati.

Robi: Ko sva videla, da nama je krema dejansko začela vidno pomagati, sva bila navdušena. Celo tako zelo, da sva začela bolj redno telovaditi. Jaz sem poskušal vsak dan narediti vsaj nekaj trebušnjakov in dvigov, Danica pa je odtekla nekaj kilometrov.

DTM Natura V kolikšnem času sta dosegla želene rezultate?

Robi: Po dobrem mesecu sva skupaj porabila tri kreme in jih takoj naročila še pet, saj nameravava tretma nadaljevati.

Danica: Sicer sva rezultate verjetno celo presegla že po tem mesecu dni, ampak nama je res dalo tak zagon, da zdaj z veseljem odtečem tistih nekaj kilometrov, ker vidim razliko.

Morda znata našim bralcem povedati, zakaj naj bi bil ta izdelek toliko boljši od preostalih?

Robi: To je zanimalo tudi mene in isto sem vprašal trenerja. Povedal mi je naslednje: "Glavni razlog je pravilna kombinacija kakovostnih sestavin. Tako kot so nekatere kreme za sončenje boljše od drugih in nekateri proteini bolj učinkoviti od drugih, je podobno v tem primeru. Našli so pravilno kombinacijo ustreznih in kakovostnih sestavin, ki temeljijo na naravnih sestavinah, in to je to. Slišati je preprosto, a ni. Pravo kombinacijo želijo doseči vsi, a le redkim to uspe, saj je treba izvesti ogromno testiranj."

Pomembno vprašanje – ali se mi bo kaj poznalo, če bom kremo uporabljala brez telovadbe?

Robi: Telovadba vsekakor pomaga, ampak poznalo se bo tudi brez nje.

Danica: Jaz sem pred uporabo kreme to poletno sezono že odpisala, tako da na začetku nisem počela prav nič, samo uporabljala kremo. In se je poznalo.

DTM Natura

Odlično! Morda še kakšen poseben nasvet za naše bralce?

Danica: Da, na strani www.LocoNatura.com (KLIKNI TUKAJ) lahko najdete različne pakete krem v akciji (trenutno imajo za tri kreme 44 odstotkov popusta, za pet krem pa 53 odstotkov), pogosto pa ponujajo tudi brezplačno dostavo, dodatna darila ipd. Res super stran.

Robi: Kar je bilo meni najbolj presenetljivo, je to, da ponujajo tudi 14-dnevno garancijo, v času katere lahko kremo uporabljaš, kar večina drugih trgovin ne dopušča. Če ti ni všeč, vrneš in dobiš denar nazaj.

Danica: Aja, pa zelo prijazno podporo po telefonu imajo, in to v slovenščini!

DTM Natura

Še beseda ali dve za konec?

Robi: Glejte, nama je vse jasno. Imate kup obveznosti, zunaj je vroče, že tako premalo spite. Obstaja milijon razlogov, zakaj večina ljudi nima ne volje ne časa za telovadbo. Ampak preizkusite tale trik in po mojem mnenju boste navdušeni.

Danica: Nimate kaj izgubiti. In rezultati so vidni dovolj hitro, da dobite zagon za uporabo in mogoče celo telovadbo, ki je prej niste izvajali.

Hvala in želimo vama super dopust!

Danica in Robi: Hvala tudi vam, pozdrav vsem bralcem Siol.net.

OPOMBA AVTORJA:

Izdelek 6-pack Power lahko naročite na naslednje načine:

DTM Natura


Naročnik  oglasnega sporočila je DTM Natura.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin