Sibirski lepotni izbor, ki slavi obline #foto

V sibirskem mestu Krasnojarsk prirejajo lepotni izbor, na katerem tekmovalke dokazujejo, da lepota ni rezervirana le za zelo vitke ženske.

Sibirski lepotni izbor, ki slavi obline #foto
Foto: Reuters

V Krasnojarsku, globoko v Sibiriji, bo maja drugi "tradicionalni" lepotni izbor, na katerem zmagovalka dobi dokaj nenavaden naziv - mis krof.

Izbor prireja tamkajšnja manekenska agencija, ki zastopa dekleta in ženske močnejše postave, prav takšne lepotice pa sodelujejo tudi na tekmovanju. "Želimo se zoperstaviti predstavam Rusov, ki lepoto enačijo z zelo vitko postavo," je za Reuters pojasnila Ina Sertrakova, predstavnica omenjene agencije.

Olga Olesnickaja, zmagovalka lanskega, prvega izbora Olga Olesnickaja, zmagovalka lanskega, prvega izbora Foto: Reuters

"Želimo pokazati svojo ženstvenost, čeprav se ta ne sklada s trenutnimi modnimi standardi," je povedala Olga Olesnickaja, 25-letnica, ki je zmagala na lanskem premiernem izboru. "Tudi me želimo veljati za lepe."

Ena od lanskih kandidatk Aleksandra Riženkova, sicer violinistka državne opere in baleta v Krasnojarsku, je medtem dejala, da ji je s sodelovanjem na lepotnem izboru občutno zrasla samozavest. "Po nosečnosti in porodu sem se precej zredila ter začela skrivati svoje telo, potem ko sem sodelovala na izboru, pa so ti kompleksi povsem izginili," je povedala.

Priprave sibirskih lepotic na tekmovanje si oglejte v fotogaleriji:

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • Ziga1 / 10.03.2017. ob 09:40

    To je res za slavit, GRDO! Suhe punce so vredu, ne pa tole kam smo prišli, da slavimo ne zdravje. Že tako je na svetu prevelik % debelih mi jih pa še SLAVIMO? Fuj! #projectharpoon

  • fumel / 20.03.2017. ob 23:51

    Pri nas voditeljice informativnih oddaj pozitiven odnos do zamaščenosti kažejo vsak dan .Vse so za vsaj 20 kilogramov težje od svojih kolegic na privatnih televizijah.RTV je tudi še en preživel socialistični dinozaver

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano