SiolNET. Trendi Moda
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Penelope Cruz režiserka vročega filmčka za spodnje perilo

3

termometer

Penelope Cruz se je preizkusila kot režiserka, tokrat kratkega filmčka za promocijo njene nove kolekcije spodnjega perila L'Agent za Agent Provocateur.

Film je njen režiserski prvenec in je zelo družinsko obarvan. V njem namreč igra mož Javier Bardem, visoko noseča sestra Monica Cruz, njen brat Eduardo Cruz je naredil glasbo za film, medtem ko je mama Encarna Sanchez asistirala na snemanju.

Glavno vlogo manekenke ima Irina Shayk, seveda s kopico drugih manekenk, ki na svojih telesih razkazujejo delo sester Cruz.

O filmu je Penelope povedala: "To je zelo osebno in pomembno zame, zanimivo doživetje. Pri filmu so mi dali vso svobodo, da sem lahko povedala zgodbo po svoje. Uporabila sem ženske vseh velikosti in oblik ter tako pokazala, da je spodnje perilo namenjeno vsem ženskam. Izbrala sem Irino, ker je polna življenja. V filmu je namreč obkrožena s sami lepimi ženskami, zato sem potrebovala nekoga, ki izstopa."

Zvezda v vročem filmčku je tako ruska manekenka Irina Shayk, ljubica slavnega nogometaša Christiana Ronalda. V videu je objekt poželenja igralca Miguela Angela Silvestra, ki jo zasleduje na zabavi, polni pomanjkljivo oblečenih žensk, in je nagrajen s trebušnih plesom.

Miguel lahko pomanjkljivo oblečene ženske vidi le, če si nadene očala L'agent.

Ampak, seveda, to je je preveč dobro, da bi bilo resnično, iz plesa z Iryno ga tako prebudi njegov šef, ki ga upodobi Penelopin mož, igralec Javier Bardem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin