Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 9. 2011,
11.55

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ocenili smo

Sreda, 14. 9. 2011, 11.55

6 let, 7 mesecev

Ocena: tonirana krema Sensai Cellular Performance

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tonirana vlažilna krema, ki poleg blagega prekrivanja napak ponuja obljubljeno – navlaženo, čvrstejšo in sijočo kožo.

Maloprodajna cena: Slovenski spletni ponudnik kremo prodaja za 162 evrov.

Za koga: Za tiste, ki jim za kremo ni težko dati veliko denarja, in za vse, ki želijo imeti lepo, sijočo, navlaženo in hkrati napudrano kožo. Krema napake na koži prekriva le delno, zato je primerna za lepo in čisto kožo z manjšimi pomanjkljivostmi. Pudri so po navadi primernejši za prikrivanje mozoljev, ogrcev in podobnega. S tonirano kremo Sensai je vaša koža videti čista in naravno obarvana, hkrati pa jo krema ves dan ščiti tudi pred UV-žarki. Pripomore k odpornejši in gladkejši koži. Vedeti pa je treba, da tonirana krema nima enakega učinka kot puder, saj da koži samo malo barve.

Sestavine: Poleg vode in hialuronskih kislin, ki kožo vlažijo in jo naredijo prožnejšo, krema vsebuje mineralna olja, glicerin in svilo, ki na kožo deluje blagodejno in je prav zaradi nje gladkejša. Vsebuje tudi glicerin in alkohol – torej krema ni najprimernejša za tiste z res občutljivo kožo.

Embalaža: Minimalistična 40-mililitrska embalaža s pokrovčkom, v katerem se lahko tudi vidimo, če pri roki nimamo ogledala, je lahko zelo praktična. Vse, kar lahko očitamo lični embalaži, je teža, nad katero se pritožuje kozmetična torbica, če boste vanjo naložili več izdelkov Sensai.

Vonj: Prijeten in lahkoten vonj, ki me ponese v čas otroških spominov.

Tekstura: Tonirana krema na obrazu ne pušča lis in omogoča enakomeren in preprost nanos. Krema kožo prijetno navlaži in je ne obteži. Na kožo deluje blagodejno in jo ščiti pred zunanjimi vplivi.

Splošni vtis: Vlažilna tonirana krema daje prijeten občutek navlaženosti ves dan, a v celoti ne opraviči visoke cene. Koža je videti sveža, sijoča in zdrava. Po uporabi je moja koža gladka, na otip zdrava in manj mastna kot pri uporabi kreme, ki jo uporabljam sicer.

Ne spreglejte