Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 11. 2014,
10.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 19. 11. 2014, 10.28

8 let

Novi Pirellijev koledar prinaša izbor najbolj vročih manekenk ta hip (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Eden izmed najbolj pričakovanih koledarjev leta se končno predstavlja v vsej svoji slavi. Tudi tokrat je izbor deklet zajel 12 najbolj vročih manekenk ta hip, ki po 50 letih prinašajo tudi novosti.

Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss in Anna Ewers je tistih dvanajst znanih manekenskih imen, ki krasijo ta trenutek enega izmed najbolj zaželenih koledarjev na svetu, Pirellijev koledar za leto 2015.

Koledar z že 50. letno tradicijo tokrat prinaša novost in sicer gre za prvi koledar v skoraj pol stoletja dolgi zgodovini, na katerem se je znašla t.i. plus size model Candice Huffine in s tem zatresla, sicer običajen izbor manekenk, ki običajno prihajajo iz sveta mode.

Steven Meisel, fotograf, ki je v svoj objektiv ujel tokratni izbor dvanajstih lepotic je o izbiri Candice dejal, da prav manekenke kot je ona dokazujejo, da je mogoče rušiti stereotipe, ki nam jih glede izgleda modelov postavlja sodobna družba. Pet snemalnih dni lateksa in obilice gole kože Fotografiranje je pred objektivom priznanega modnega fotografa potekalo v zavetju velikega jabolka maja letos, za 12 fotografij pa so potrebovali kar pet snemalnih dni.

Za stiliranje je poskrbela nekdanja urednica francoskega Voguea, zdaj lastnica lastne revije, ki nosi tudi njeno ime Carine Roitfeld. Ta se je nekoliko presenetljivo odločila, da bo tokratna izdaja koledarja v znamenju lateksa ter le-tega uspešno vnesla v vse predstavljene oblačilne kombinacije, ki pa seveda v duhu omenjenega koledarja razkrivajo tudi dobršen del gole kože.

Fotografije iz Pirellijevega koledarja za leto 2015, ki nosi naslov Calendar Girls 2015 si lahko ogledate tudi v videu spodaj.

Ne spreglejte