Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 3. 2008,
8.24

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 3. 2008, 8.24

8 let, 3 mesece

Najbolje oblečena Britanka je Agyness Deyn

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Kate Moss je izgubila svojo krono modne kraljice, na njeno mesto pa je stopila trenutno najbolj vroča manekenka Agyness Deyn.

Agyness Deyn je zasedla prvo mesto na lestvici najbolje oblečenih zvezdnic britanske revije Tatler. Britanska manekenka je tako z modnega prestola izrinila 34-letno Kate Moss, ki je zadnji dve leti veljala za izbranko publikacije, ki vsako leto izda svojo lestvico stotih najlepše oblečenih zvezd. »Najsi srka čaj v ruski čajnici na Primrose Hillu ali pa uživa v studiu prijatelja Henryja Hollanda, vedno izgleda modno…. naravnost čudovito,« so o 25-letni Agyness dejali pri Tatlerju.

Kate pa se je po njihovih besedah znašla na drugem mestu, ker »karkoli obleče ona, kmalu nosijo tudi vsi ostali«. O drugouvrščeni supermanekenki so pri Tatlerju še zapisali: »Dokazala je, da ima zares dober občutek za modo, saj je bila njena linija oblačil za Topshop povsem razgrabljena. Le kdo drug bi lahko izgledal tako čudovito v obleki z gromozanskim razporkom, ki jo je nosila na zabavi londonskega muzeja Victoria & Albert? Ali pa v črnih hlačnih nogavicah iz lateksa? To je modna nirvana.«

Med prvimi desetimi so se znašle tudi Keira Knightley, Alexa Chung in Natalia Vodianova. Celoten seznam bo objavljen v aprilski številki revije Tatler, tu pa je prvih deset najbolje oblečenih zvezdnic letošnjega leta:

1. Agyness Deyn 2. Kate Moss 3. Natalia Vodianova 4. Keira Knightley 5. Stella Tennant 6. Anouck Lepere 7. Lynn de Rothschild 8. Kirsty Bertarelli 9. Samantha Cameron 10. Alexa Chung

Ne spreglejte