Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 3. 2017,
9.04

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča C Automobil Import

Natisni članek

modni slog C3 Novi Citroën C3 advertorial

Ponedeljek, 27. 3. 2017, 9.04

2 meseca

Modni namig: urbana pustolovca, ki ljubita predrznost

Vsebino omogoča C Automobil Import

Kakšen je današnji navdih z novim Citroënom C3? Eva Ahačevčič je sestavila še zadnja dva stajlinga, ki se odlično zlijeta z živahno urbano vožnjo z novim malčkom, ki je navdušil naše bralce.

C3 | Foto:

Predstavljamo vam še zadnja finalista velike stilske nagradne igre. Urša Butara in Žan Zore sta v konfiguratorju sestavila dva zelo živahna Citroëna C3, ki sta Evo navdušila z mladostniškim urbanim bitom. To sta avtomobila za pravo mestno potepanje, za živahno in varno vijuganje po mestnih ulicah in popolni modni dodatek vaši stilski vihravosti.

Kdo sta prvi finalistiki?

Urbana lepotica, ki je ušla iz znanega videospota

Urša Butara se očitno najbolje počuti v rdečem. Njen predlog za novega Citroëna C3 je pravi navdih mladostniške energije. Eva si voznico predstavlja kot samosvojo modno poznavalko, ki si drzne obleči tudi malo bolj nenavadne kombinacije. Da, novi Citroën C3 obožuje stilske kameleonke, ki živijo na visokih obratih.

C3 stajling | Foto:

Pulover s.Oliver, kavbojke Stella McCartney, čevlji Deichmann, lak za nohte Chanel, torba Zara, prstani H&M

Športne pulover s kapuco je letošnji modni hit, ki pa so ga svetovni stilisti postavili v povsem nove dimenzije. Nič več le klasično športno oblačilo za nedeljski sprehod, pač pa modni krik, ki ob sebi nujno potrebuje najbolj vroče kavbojke sezone – takšne, ki se zvonasto razširijo in segajo do sredine meč –, vrtoglave petke, prikupno torbico in drzno obarvane nohte. Voznica rdečega Citroëna z belo streho se zaveda, da so detajli tisti, ki ločijo dober stajling od fantastičnega!

Moški, ki se požvižga na povprečja

Naš edini moški med finalisti Žan je izbral pomladno razigranega Citroëna C3. Barvitost avtomobila je pri Evi vzbudila idejo o moškem, ki ljubi drznost in raznolikost. Zato je vedno v popolni harmoniji s svojim novim jeklenim konjičkom.

C3 stajling | Foto:

Hlače, jakna in čevlji Zara, majica Topman, parfum Calvin Klein, očala Woodway Proof

Voznik Citroëna s prihodom pomladi zaživi. Ljubi modne trende, ne ozira se na predsodke in kombinira na prvi pogled nezdružljive kose. Elegantne modre hlače, pastelno rožnata majica s potiskom, nepogrešljiva jakna iz džinsa in živo rdeča obutev barvno dopolnjujejo njegovega jeklenega konjička in v detajlih lovijo njegove prefinjene linije, okraske in perfekcije.

Štirje finalisti, ampak samo en zmagovalec

C3 | Foto:

Imamo štiri velike finaliste, samo eden pa si bo prislužil veliko nakupovalno nagrado. Najprej trendovska vožnja z novim Citroënom C3, potem pa še nepozaben šoping v Sportini v Ljubljani. Da bo izkušnja res enkratna, bo poskrbela naša ekipa, ki bo zmagovalni dan zmagovalca ovekovečila v zanimiv video. Kdo si bo zaslužil glavno nagrado, pa bo določil žreb.

Vas navdušuje modno stiliranje? Preizkusite svojo modno žilico in sestavite novega Citroëna C3 po svojem okusu.

Ne spreglejte