Lana Del Rey v vzdušju Twin Peaksa

V televizijskem oglasu za H&M Lana Del Rey nastopa kot pevka pred nenavadnim občinstvom, vzdušje reklame pa spominja na tesnobne prizore iz kultne serije Twin Peaks.
Lana Del Rey v vzdušju Twin Peaksa

Po prvih promocijskih fotografijah, ki jih je za blagovno znamko H&M posnela Lana Del Rey, so zdaj na televizijskih ekranih začeli predvajati tudi oglase, v katerih nastopa priljubljena pevka in modna ikona.

Že prej je bilo znano, da bo Del Reyeva za švedsko modno znamko oziroma njeno kolekcijo LA noir priredila skladbo Blue Velvet, zdaj pa je ta zaživela še v oglasih. Ti zelo spominjajo na filmski jezik režiserja Davida Lyncha, ki ga poznamo iz filma Mulholland Drive in televizijske serije Twin Peaks. Menda ni naključje, da je tako, saj Lana Lyncha pogosto omenja kot vir navdiha, nenazadnje pa je Lynch leta 1986 napisal tudi scenarij za film Blue Velvet, po katerem je pesem iz oglasa tudi dobila ime.

Simpatije so očitno obojestranske, saj je tudi kultni režiser pohvalil mlado pevko. "Ima fantastično karizmo in, kar je zelo zanimivo, deluje, kot bi se rodila v nekem drugem obdobju. Ima nekaj, kar privlači množice. In nisem vedel, da sem vplival na njeno delo."

[video: 6152 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno