Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 7. 2019,
11.42

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

InTheLine PR članek

Četrtek, 4. 7. 2019, 11.42

4 leta, 9 mesecev

Je voda razlog, da kreme za hujšanje ne delujejo?

Oglasno sporočilo
INTHELINE

Pitje vode je pomembno, saj je človeško telo sestavljeno pretežno iz vode, ki jo za opravljanje svojih nalog nujno potrebujejo vsaka celica, tkivo in organ. Zadostna hidracija je med drugim pomembna za naš metabolizem in tako bistveno vpliva tudi na učinkovanje kozmetike za hujšanje, ki jo uporabljate.

Pitje vode in hujšanje

Zdravniki trdijo, da že minimalna dehidracija znatno upočasni metabolizem. Priporočljivo je, da pred vsakim obrokom spijete kozarec mlačne vode in s tem preprečite, da bi zaužili prevelike količine hrane. Občutek, ko ne veste, ali ste žejni ali lačni, vam je zagotovo dobro znan in prav ta privede do prenajedanja, ki bi ga lahko rešilo nekaj požirkov vode.

Z rednim pitjem vode pa preprečite tudi dehidracijo, ki se lahko izrazi kot glavobol, nizek krvni pritisk, vrtoglavica, suha koža, zaprtje, povišanje holesterola, krči v mišicah, nastajanje celulita in še bi lahko naštevali. Z redno hidracijo pa si zagotovite tudi optimalno delovanje kozmetike, ki jo uporabljate, še posebej krem za hujšanje, saj šele pod pogojem, da pijete dovolj tekočine, lahko izpolnijo svojo nalogo.

INTHELINE | Foto:

Koliko vode na dan morate popiti?

Ko nam pitje vode preide v navado, se nam to vprašanje ne poraja več, saj se naše telo navadi na zadostno hidracijo, pitje pa postane čista rutina.

Potrebna količina je odvisna od vaše telesne teže, saj večja telesna masa zahteva tako več energije kot tudi več vode. Splošni izračun za zadostno količino popite vode na dan narekuje, da morajo za vsakih 10 kilogramov teže:

  • moški spiti 3,5 dl vode,
  • ženske pa 3 dl vode.

INTHELINE | Foto:

Priporočljivo je, da večino potrebne vode spijete že v dopoldanskem času, in sicer vsaj en kozarec na uro. Ker se pogosto zgodi, da hitro padete v kolesje dela, ob dnevni rutini pa pozabite na pitje, na spletu ali pametnih telefonih poiščete eno od številnih brezplačnih aplikacij, ki vas diskretno opomnijo, da morate piti vodo. Tako si boste zagotovili, da bo kozmetika, ki jo uporabljate za lepši izgled ali hujšanje, optimalno delovala in bodo učinki res hitro vidni.

Dober izgled že to poletje

Da se bo učinek hidracije kaj hitro poznal tudi na telesu in koži, ne le na vašem dobrem počutju, pa je tu naravna Intheline Slimming krema za hujšanje.

INTHELINE | Foto: INTHELINE Slimming krema je razvita na podlagi znanstvene študije in pomaga učvrstiti vaše telo, saj zmanjša obseg stegen, bokov, zadnjice in trebuha, preprečuje nalaganje maščobnih oblog, odpravi trdovratni celulit in napne povešeno kožo. Na svetu ima že več kot deset tisoč zadovoljnih uporabnikov, med katerimi najdemo tudi številne znane Slovenke, kot so Miss Universe Anamarija Avbelj in Emina Ekić, manekenke Daša Podržaj, Particia Peklar in Tjaša Kokalj Jerala ter Anja Jenko, Karin Škufca, Danica Lovenjak, Manja Plešnar in Eva Pakiž.

INTHELINE Slimming kremo v ekskluzivni ponudbi pridobite po akcijskih cenah. Ob vsakem nakupu do 10. 7. prejmete tudi brezplačno darilo: 100-odstotno naravni gel za beljenje zob.

Ob nakupu kateregakoli tretmaja pa prejmete še dve dodatni darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov. | Foto: Ob nakupu kateregakoli tretmaja pa prejmete še dve dodatni darili: meter in koledarček za spremljanje rezultatov.

NAROČILA

ZA BRALCE PORTALA SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA! DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO (100-odstotno naravni belilni gel za zobe) 

TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo INTHELINE lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS-sporočilo s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo, da pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Naročnik oglasnega sporočila je INTI D.O.O.

 

Ne spreglejte