Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 10. 2013,
7.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

teden mode

Torek, 15. 10. 2013, 7.30

8 let

Jankovićeva vnukinja Julia navdih za modno linijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na prvem večeru tedna mode smo v prvi vrsti opazili tudi Mijo Janković in njeno snaho Ursulo Gawish, z njima pa po reviji poklepetali o videnem. Razkrili sta nam še nekaj.

Mija Janković, žena ljubljanskega župana, ne zamudi nobenega tedna mode v Ljubljani. Tudi prvega večera tokratnega ni zamudila, družbo pa ji je delala srčna izbranka njenega sina Damijana, Ursula Gawish. Obe sta zelo pohvalili predstavljene kolekcije, gospa Mija pa je izpostavila tri: "Zame je izstopala zadnja revija Ivana Rocca: sveža, nekaj novega. Faganel s svojo kolekcijo ostaja zvest sebi in mislim, da je z nekaj kosi res navdušil. Danes sem res zelo zadovoljna."

Se obeta nadaljevanje kolekcije, poimenovane po Jankovićevi vnukinji Julii? Zelo lepa se ji je zdela tudi predstavitev Maje Štamol Droljc, ki je zelo izstopala s hlačnim kostimom, enega si je že rezervirala tudi Jankovićeva. S to oblikovalko ju veže še ena modna zgodba. "Štamolova je naredila nekaj otroških oblačil, med katerimi sva z vnukinjo našli nekaj kosov, Maja pa je še dopolnila kolekcijo za deklice in jo poimenovala Julia. Bila sem tako navdušena, da bomo nadaljevale kar s kolekcijo Julia 2." Bo ta že kmalu zunaj? "Morda bo že zimska, upam, da tudi poletna .. Da bo kaj iz tega."

Ursula si bo najbolj zapomnila manekenko, ki si je na brvi sezula čevlje Z Ursulo, ki je modne revije spremljala ob tašči, smo se dotaknili tudi nerodnosti na modni stezi. Tokrat so jo čevlji zagodli eni od manekenk, ki so predstavljale prav linijo Štamol Droljčeve. "Ta se mi je najbolj vtisnila v spomin in je zagotovo ne bomo pozabili." Gospa Mija se je ob tem takoj spomnila na predstavitev kolekcije Beli labod, revije obutve, ki jo je spremljala pred leti v Milanu. "Manekenka je nosila res visoke pete in se kar naenkrat zgrudila na tla. Bilo je po vseh časopisih, vsi pa smo si to kolekcijo najbolj zapomnili prav zaradi padca. Manekenka se je sezula, vzela čevlje v roke in šla ponosno nazaj po brvi ter izpeljala revijo do konca."

Ne spreglejte