Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 9. 2016,
10.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Zlatarna Celje

Natisni članek

vilinski simboli Zlatarna Celje advertorial nagradna igra

Sreda, 7. 9. 2016, 10.04

2 meseca, 2 tedna

Iščete ljubezen in srečo? Pomagajte si z vilinskimi simboli

Vsebino omogoča Zlatarna Celje
Par, ljubezen | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Močna želja in prava energija: to sta glavna ključa na poti do izpolnitve vaših sanj. Za še uspešnejšo uresničitev vaših želja pa si pomagajte s starodavnimi simboli, s pomočjo katerih boste pritegnili pravo energijo in vplivali na pozitiven tok vašega življenja.

Poznani že v času starodavnih civilizacij vilinski simboli ponotranjajo energijo in vrednote, ki nas najbolj osrečujejo. Tudi danes so vedno bolj priljubljeni vsakodnevni pripomočki, ki nam pomagajo na različnih ravneh našega življenja. Poznamo več kot 200 različnih simbolov, vsak izmed njih pa ima svojo moč, namen in vibracijo, ki pripomore k naši naravnanosti z želeno energijo - to pomeni, da lahko s pomočjo določenega simbola v svoje življenje pritegnemo ravno tisto, kar si v danem trenutku najbolj želimo.

Vilinski simboli ne delujejo brez naše pomoči, so podporniki naše želje, s katero lahko prek njih dosežemo spremembe. Skupaj z našo željo tako delujejo kot čarobna paličica, ki nam pomaga uresničiti naša skrita upanja in postavljene cilje.

Želite spremeniti svoje življenje? Vse je mogoče.

Poiščite svoj vilinski simbol in si zagotovite bolj polno življenje. | Foto: Thinkstock Poiščite svoj vilinski simbol in si zagotovite bolj polno življenje. Foto: Thinkstock

Verjeti v uspeh in notranjo moč, ki omogoča, da uresničite še tako nedosegljive cilje, je prvi korak, s katerim morate ponovno začeti svojo pot. Vsak od nas se mora zavedati, da v sebi skriva energijo, s katero lahko ustvari pomembne premike in doseže spremembe, ki vodijo do zadovoljstva in sreče.

Vilinski simboli vas bodo s svojo pozitivno sporočilnostjo vodili in vam pomagali, da boste svojo energijo preusmerili v želeno smer ter se tako osredotočili na vrednote, ki so v življenju najbolj pomembne. Njihova učinkovitost izhaja predvsem iz dejstva, da delujejo na dveh ravneh – zavednem in nezavednem.

 

Vilinski simboli kot modni dodatek, ki vas spremlja na vsakem koraku

Lencia | Foto:

Moč vilinskih simbolov lahko na prefinjen način občutite prek modne kolekcije Zlatarne Celje.

Obeski iz kolekcije Vilinski simboli so zasnovani kot manjši ergonomski kamni, ki so zaradi gladke površine in naturalistične oblike prijetni na dotik.

Postali so obvezni modni dodatek, saj so elegantni, vendar hkrati dovolj diskretni in nežni, da se podajo vsakemu slogu in priložnosti.

Obeske lahko nosite na usnjeni zapestnici, na traku iz kavčuka ali pa celo v denarnici in žepu - vedno jih boste lahko imeli ob sebi in tako na vsakem koraku začutili njihovo sporočilo.

V kolekciji Zlatarne Celje lahko izbirate med sedmimi različnimi simboli:

Amar Nat – ljubezen

Tir Kairi – uspeh

Olan Rei – zdravje

Kaler Adali – sreča

Aurum Bei – privlačnost

Kal Daran – prijateljstvo

Pil Arei – spomin

Vsak simbol ponotranja drugačno energijo, ki bo pripomore k usmerjanju pozitivnih misli.

Izberite enega od sedmih obeskov Zlatarne Celje in si podarite možnost za pomembno življenjsko spremembo. Obeski so tudi odlično darilo tako zanjo kot zanj, kadar ga podarimo namreč obdarovancu ne sporočimo le dobrih želja, temveč ga z obeskom iz kolekcije Vilinskih simbolov pri tej nameri tudi podpremo.

Nagradna igra: sodelujte in se potegujte za svoj vilinski obesek

 | Foto:

 

Nagradna igra je končana

Nagrajenci treh kompletov vilinskih simbolov (obesek in zapestnica) so:

Dragica Potokar
Marija Dolanc
Maja Martinjak

Nagrajenci 12 penin* oplemenitenih z zlatom so:

Nives Virag
Petra Petek
Sonja Šterman
Stanislava Radunović
Nina Vrtačnik
Jereb Marko
Lucija Zizmund
Maja Pikec
Mojca Rovanšek
Valentina Zajc
Suzana Tomažič

* Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

 

 

<

Ne spreglejte