Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 9. 2015,
11.36

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zmenek moda stajling Si.mobil Samsung Galaxy S6 edge advertorial

Torek, 15. 9. 2015, 11.36

2 meseca, 3 tedne

Dva koraka za popoln zmenek s srečnim koncem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ure se odštevajo, panika narašča: bliža se vajin zmenek, vi pa še vedno ne veste, kaj boste oblekli? Brez skrbi, z našo pomočjo boste domov odšli z nasmehom.

Najpomembnejše modno pravilo za na zmenek: ne eksperimentirajte, oblecite se v oblačila, ki odražajo vaš značaj in v katerih se boste počutili sproščene. Prvi zmenek je že sam po sebi lahko precej stresen, ne zapletite si ga z neudobnimi oblačili, ki niso za vas.

Da bi vam nekoliko olajšali brskanje po omari in poenostavili nakup novih oblači, smo vam pripravili dva primera stajlingov, v katerih boste zagotovo zadeli v polno.

Kot usodna ženska v rdečem

To je stajling za samozavestne ženke, ki se ne bojijo izstopati. Poudarite svojo ženstvenost in ga očarajte z eleganco v slogu največjih hollywoodskih div. Rdeča je barva strasti in ljubezni, takšna naj bo tudi rdeča nit večera, ki mora ostati prežet s skrivnostno romantiko.

V majhno torbico spravite samo najbolj nujno: denar, puder, šminko in seveda mobilnik Samsung Galaxy S6 edge +, ki bo poskrbel, da zmenek ne bo nikoli šel v pozabo. O vekovečite vajine prve skupne trenutke s prvim selfijem. S pomočjo najbolj sofisticirane tehnologije Advances selfie bo vajina prva skupna fotografija takoj dobila mesto na nočni omarici. Ne bo vam žal, da ste se odločili za ognjeno rdečo.

Pripravljena, da vas odpelje

Niste tip za strogo eleganco? Veliko raje kot na prefinjeni večerji uživate v svobodni pustolovščini, v kateri lahko sproščeno pokažete svoj pravi jaz?

Potem pozabite na rdečo. Oblecite se v modno usnje in se prepustite uram, ki sledijo. Namignite mu, da ste bolj nemirni in razigrani. Naj vas odpelje na izlet, kjer bosta skupaj lahko raziskovala lepote okolice in se poglobila v vajine skupne interese.

Presenetite ga s svojim novim mobilnim biserom, naj takoj opazi, da obvladate visokotehnološke pripomočke.

amsung Galaxy S6 edge + bo lahko poskrbel za čudovito glasbeno kuliso, v družbi hitrega Si.mobilovega omrežja 4G/LTE pa postal najbolj zanesljiv turistični vodič po neznanih slovenskih krajih.

Preden se boste torej odpravili na zmenek, preverite predvsem dvoje: da ste izbrali pravi stajling in da ste v torbico pospravili svoj mobilnik Samsung Galaxy S6 edge +.

Ne spreglejte