Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 5. 2017,
7.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips in osebni arhivi

Natisni članek

Lumea Philips depilacija advertorial Nika Veger Lepa afna Erika Fabjan Simona Fabjan

Ponedeljek, 22. 5. 2017, 7.35

2 meseca, 1 teden

Zakaj so se znane Slovenke prenehale briti?

Vsebino omogoča Philips

Foto: Philips in osebni arhivi

Kadarkoli beseda nanese na poletje, ne moremo brez obveznih lepotnih ritualov. Vsaka ima svoje, zanimalo nas je, kako za brezhiben videz poskrbijo nekatere znane Slovenke.

philips lumea ipl depilacija | Foto:

Motite se, če menite, da ni več dovolj časa, da bi poleti samozavesten smuknile v kratke hlače, majice z naramnicami in poletne obleke. Za lahkotne stajlinge, ki razkazujejo veliko gole kože in pritegnejo zapeljive poglede, moramo nekaj časa nameniti depilaciji. Malo je srečnic, ki jim je ta del kozmetičnih opravkov prihranjen.

Tudi znane Slovenke niso nobena izjema, ravno nasprotno, intenzivne priprave na brezskrbna poletna doživetja potekajo že od jeseni, nekatere pa so začele tudi šele zdaj.

Varno, hitro in udobno do povsem gladke kože

philips lumea ipl depilacija | Foto:

Za svilnato gladko kožo v zavetju in intimi doma na hiter, preprost, varen in neboleč način skrbijo z novo Lumeo Prestige. Pri Philipsu so namreč za domačo uporabo razvili inovativen aparat za depilacijo, ki deluje s pomočjo tehnologije IPL.

To je intenzivna utripajoča svetloba (Intense Pulsing Light – IPL), ki pomeni nov koncept depilacije – dlačic ne čakamo več, ampak jim onemogočimo rast, še preden pokukajo na plano. Svetloba v nežnih pulzih doseže koren dlake in jo spravi v stanje počivanja. Z uporabo aparata Lumea Prestige pa že po treh tretmajih dosežemo 92 odstotkov manj poraščenosti. Med prvimi tremi tretmaji moramo narediti dvotedenske razmike. Za ohranjanje svilnato gladke kože tretmaje ponavljamo le še na vsake štiri do osem tednov, četudi dlačice ne rastejo več. To pomeni popolnoma brezskrben poletni oddih s svilnato gladko kožo na izbranih predelih telesa.

Več o tem, kako deluje aparat Philips Lumea Prestige in kako ga uporabljamo.

Lumea – najnovejša prijateljica znanih Slovenk

Philipsovo Lumeo navdušeno uporablja že kar nekaj znanih Slovenk, med drugim vizažistka in modna blogerka Nika Veger, lepotni vlogerki Lea Filipovič oziroma Lepa Afna in Neva Šušmelj, manekenka in blogerka Anela Šabanagić oziroma Streetchatella, igralka in TV-voditeljica Ula Furlan, odbojkarici na mivki sestri Erika in Simona Fabjan ter modna oblikovalka Nina Šušnjara in druge.

nika veger lumea | Foto: Cenejša kot laser in obstojnejša kot britev

"Lumeo sem preizkusila zato, ker sem jo želela primerjati na eni strani s trajnim, laserskim odstranjevanjem dlak in na drugi strani z najenostavnejšim in najcenejšim odstranjevanjem, britjem. Lumea je v primerjavi s prvim cenejši, časovno hitrejši in bolj prijeten postopek, ki ni boleč, dlake pa odpravljamo v intimi doma, v primerjavi z drugim pa je na rezultat sicer treba nekoliko počakati, vendar je pozneje veliko bolj obstojen, koža pa je neprimerljivo manj razdražena.

Lumeo bi priporočila vsem, ki si pogosto odstranjujejo dlake, pri tem pa se jim te tudi vraščajo, imajo občutljivo kožo, se jim po odstranjevanju dlak pojavljajo mozoljčki ali druge iritacije. Ob pravilni uporabi namreč Lumea tega ne povzroča, prav tako pa ostaja koža na obdelanih področjih mehka in nerazdražena. Super pripomoček za hitrejše odstranjevanje dlak je tudi za vse, ki so poraščeni močneje in želijo dlake ukrotiti ne le pod pazduho, ampak tudi na bikiniju, nogah, obrazu ali hrbtu, skratka na večjem delu telesa."

Nika Veger, vizažistka in modna blogerka

 

Philips Lumea je top

"Dejstvo, da se mi ni treba več briti za vsak dogodek, je neprecenljivo. Že po tretji uporabi opazim prve rezultate. Brezskrbnost je užitek. Ko gremo na počitnice, je brezskrbnost največji užitek. Philips Lumea je top. Počutim se kot svoja lastna kozmetičarka."

Lea Filipovič, lepotna vlogerka Lepa Afna

 

Še zadnji popravki pred poletjem

Sestri Erika in Simona Fabjan pred odbojkarskimi tekmami: "Po četrti uporabi že opažava super rezultate, le da je postopek zelo preprost in hiter. Poletje, kje si?"

Še zadnji popravki pred poletjem 🤗 gladke nogice 👣 #phillips #lumea #ipltechnology #

Objavil/a Fabjan sisters dne 22. april 2017

 

 

philips lumea ipl depilacija | Foto: Nasveti dermatologinje za uporabo Lumee

Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije: "Koža mora biti pred postopkom temeljito očiščena in obrita. Jakost sevanja izberite glede na fototip kože. Ne obsevajte je dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov. Uporabo odsvetujem neposredno po fizični aktivnosti, vroči kopeli in v primeru razdražene in vnete kože."

Nova Lumea Prestige za hitre in učinkovite tretmaje

philips lumea ipl depilacija | Foto: Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov barv in kože, z naprednim senzorjem SmartSkin pa uporabnici pomaga oceniti, katera nastavitev kontrasta med tenom in barvo dlačic (od 1 do 5) je prava zanjo.

Tretmaje lahko izvajamo v udobju in intimi lastnega doma, za popolno udobje in priročnejšo uporabo pa je aparat mogoče uporabljati tudi brezžično. To je uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je hitrejša in priročnejša za večje predele.

Ker edinstvene oblike ženskega telesa potrebujejo edinstveno nego, je Philips Lumea Prestige edina naprava IPL z zaobljenimi nastavki, ergonomsko oblikovanimi za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra, od največjega nastavka za telo, dveh srednjih nastavkov za predel bikini in pazduhi do najmanjšega, ki poskrbi za morebitne dlačice za obrazu.

Kako deluje Lumea?

Nova Philips Lumea Prestige, ki jo uporablja že več kot 1,5 milijona uporabnic po vsem svetu, je izdelana v Sloveniji pri podjetju Iskra Mehanizmi.

Več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na philips.si/Lumea.

Ne spreglejte