Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 7. 2021,
8.08

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MERIT HP D. O. O.

Natisni članek

Baci Perugina advertorial

Sreda, 28. 7. 2021, 8.08

2 meseca, 1 teden

Predstavljamo: Baci Gold Limited Edition

Prepustite se najnovejšemu okusu priljubljenih čokoladnih pralinejev Baci

Vsebino omogoča MERIT HP D. O. O.

Čokoladi radi rečemo tudi "zdravilo za srečo" ali pa "zdravilo za zlomljeno srce". Vsebuje namreč številne sestavine, ki dokazano vplivajo na človeške možgane in telo ter vzbujajo le prijetne občutke. Te sestavine so največkrat zapakirane v priročno ploščico ali praline, ki so tudi videti odličnega okusa, in to je zmagovalna kombinacija za najbolj priročno razvajanje ali občutenje pozitivnih čustev.

Spustite se v presenetljivo novo izkušnjo okusa z Baci® Perugina® Gold Limited Edition. Naj vam ta jantarno obarvani čokoladni bonbon z okusom mleka in karamele prinese trenutek čistega užitka.

Odgovorite na vprašanje in prejmite najnovejši okus Baci® Perugina® Gold Limited Edition.

Baci | Foto:

Pot okusa se začne tu: odprite zlati ovoj teh elegantnih in izvrstnih pralinejev ter uživajte v čokoladnih bonbonih z nežnim jantarnim oblivom. Okusite Baci® Perugina® Gold Limited Edition: naj vašo domišljijo vzdrami mehka notranjost z lešnikovimi zrni in kakavom, prekrita s kakovostnim oblivom iz mleka in karamele, popolnoma uravnoteženim za obogatitev in izboljšanje okusa praženih lešnikov.

Podarite edinstveno izkušnjo sebi in tistim, ki jih imate radi: presenetite jih z izjemno izkušnjo uživanja Baci® Perugina® Gold Limited Edition!
Ne spreglejte