SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Ponovoletne gostije po nasvetih Ane Roš

Oglasno sporočilo

Obdobje po novem leta je čas, ko se hiter življenjski tempo za vse nas vendarle malce umiri. Je čas, ko se ozremo nazaj na vse naše dosežke, opravljeno delo, dogodke, ki so zaznamovali to iztekajoče se leto. Morda še najpomembnejše, obdobje okoli novega leta je čas druženja z najbližjimi. Je čas polnih miz in širokih nasmehov. Da bodo druženja ob obloženih mizah resnično zavidanja vredna, nam je z nasveti za vrhunsko prednovoletno pojedino postregla naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš.

Ana Roš med pripravo skutnih njokov iz albuminske skute. | Foto: Ana Roš med pripravo skutnih njokov iz albuminske skute.

Ana Roš je v sodelovanju s Tušem na police slovenskega trgovca postavila že več kot 50 različnih vrhunskih izdelkov iz najkakovostnejših lokalnih sestavin. Izbor znamke Ana Roš & Tuš je že tako bogat, da pomeni izjemno osnovo za vrhunsko decembrsko kulinarično doživetje kar v zavetju lastne kuhinje.

Vrhunske kulinarične mojstrovine po recepturi chefinje Ane Roš. | Foto: Vrhunske kulinarične mojstrovine po recepturi chefinje Ane Roš.

In kaj za obdobje po novem letu priporoča vrhunska chefinja Ana Roš? Sestavila je priporočila za vse glavne obroke v dnevu. Gre za visokokakovostne in uravnotežene jedi, ki jih boste želeli pripravljati znova in znova ter jih brez slabe vesti tudi boste. Vse jedi so pripravljene iz izdelkov linije Ana Roš & Tuš.

Za zajtrk:

French toast s kruhom z drožmi in borovničevo marmelado s kandiranimi limonami

 • Zmešajte jajce, mleko in sladkor. V to zmes namočite rezine kruha z drožmi, lahko tudi rezine starega kruha.
 • Namočene rezine popecite v ponvi do rjavkaste barve.
 • Postrezite z borovničevim namazom, namazom Dulce de leche, Toffee, namazom Slovenska jabolka ali Slovenske hruške.

Piškoti

 • Medenjaki ali piškoti speculas.
 • Za doma pečene piškote poiščite preprost recept za maslene piškote in sestavinam dodajte eno od granol Ana Roš & Tuš.

 

Potica Kraljica Ana Roš & Tuš | Foto: Potica Kraljica Ana Roš & Tuš

Za kosilo:

Meso ali zelenjava z granolo

 • Zmešajte granolo z beljakom v homogeno zmes. Z zmesjo premažite meso ali zelenjavo. Pecite v pečici po običajnih smernicah peke mesa in zelenjave na nižji temperaturi.

Testenine s kandiranim paradižnikom

 • Spoznajte slastne mojstrovine slovenske kulinarike, ki jih odlikujejo vrhunske lokalne sestavine in edinstvena tekstura. Premamile vas bodo z bogatimi aromami lovorovega lista, brinovih jagod in koromača.

Kobariški štruklji Ana Roš & Tuš s Sladoledom med in žajbelj | Foto: Kobariški štruklji Ana Roš & Tuš s Sladoledom med in žajbelj

Za večerjo:

Hrenovke s kandiranimi paradižniki

 • Otroci jih obožujejo, ampak tudi odrasli se jim ne moremo upreti. Blago dimljene hrenovke s slovenskim maslom, skuto in korenjem bodo v nekaj minutah pričarale vrhunski obrok za vsakega člana družine.

Mariniran svinjski vrat s solato z granolo

 • Predstavljamo slastno slovensko svinjino, začinjeno s tremi temnimi omakami, česnom, ingverjem, koriandrovimi semeni in melaso. Postrezite jo kot pečenko, v sendviču, cezarjevi solati ali pa hladno, z gorčico ali hrenom. Odlično se prileže tudi k Aninim širokim rezancem.

  Gostija, kot jo pripravi Ana Roš. | Foto: Gostija, kot jo pripravi Ana Roš.

Kombiniranje vrhunskih izdelkov Ana Roš & Tuš je brezmejno

Od sočnega in bogato začinjenega Mariniranega vratu iz kakovostne slovenske svinjine s prilogo iz Korenčkovih njokov v slastni omaki iz staranega sira in smetane, do čudovitih, ročno izdelanih Kobariških štrukljev s kepico edinstvenega Sladoleda z medom in žajbljem.

Ali pa ročno izdelani Ravioli s skuto, pripravljeni po italijanskem postopku in preliti z oljčnim oljem ter posuti s svežimi kaprami, ter sočna Potica Kraljica z bogatim nadevom iz sadja in oreščkov, z aromo klinčkov in svežino limone. To so le nekatere jedi z Aninega prazničnega menija.

Pokusite prav vsako jed, praznični meni pa najdete tukaj.

Vrhunska kulinarika na domačem krožniku. | Foto: Vrhunska kulinarika na domačem krožniku.

Vstopite v novo leto na najvišji kulinarični ravni z jedmi iz preverjenih domačih sestavin. Vstopite v novo leto z izdelki Ana Roš & Tuš. Vsi izdelki so na voljo v vseh trgovinah Tuš in v spletnem supermarketu hitrinakup.com.

 Naročnik oglasnega sporočila je Tuš.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin