SiolNET. Trendi Glasba
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Snoop Dogg želi posneti glasbo za kraljevi par

4

termometer

Najbolj znani ameriški raper Snoop Dogg ne more skriti navdušenja nad novim kraljevim parom, princem Williamom in Kate Middleton.

"Kate in William sta neverjeten par. Morata ustvariti družino v najkrajšem možnem času in dati kraljici pravnuke. Imela bosta čudovite otroke. Mogoče jima bom posnel glasbo, na katero se bosta lahko ljubila," je Snoop Dogg povedal britanskemu časopisu The Sun.

Snoop Dogg je pred dnevi nastopil na britanskem festivalu Lovebox, raper pa je bil še posebej vesel, da so mu po petih letih znova dovolili vstop v državo. Namreč leta 2006 letalska družba British Airways Snoop Doggu in njegovemu spremstvu ni dovolila, da se vkrcajo na letalo, zato so nekateri člani spremstva razdejali letališko trgovino.

"Ne bom še odšel, počaščen sem, da so mi dovolili priti v Veliko Britanijo. Za dogodek nisem bil kriv, upam, da bodo britanske oblasti spoznale, da sem miroljuben človek, in mi še naprej dovolile nastopati v njihovi državi," je še povedal Snoop.

Snoop Dogg pa bi želel tudi živeti v Veliki Britaniji, je povedal nedavno. Če bo seveda njegova kariera v Združenih državah Amerike propadla, se lahko zgoditi, da bo imela Velika Britanija enega prebivalca več. "Tu želim kupiti hišo, najraje bi živel v Manchestru ali Londonu, ali pa kar v obeh," je pojasnil Snoop Dogg.

Slavni raper bo oktobra nastopil v nekaterih britanskih mestih, 6. oktobra bo nastopil v Liverpoolu, 7. pa v Londonu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin