SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Se festival Coachella seli še na morje?

1

termometer

Dva konca tedna v aprilu sta rezervirana za priljubljeni glasbeni festival Coachella, organizatorji pa bodo letos ponudili tudi Coachello v obliki križarjenja.

Podjetje Goldenvoice, organizator slavne Coachelle, ki je priljubljena zaradi neverjetnega seznama nastopajočih, se je odločilo, da bo priredilo festival tudi v obliki križarjenja. Prvo križarjenje bo med 16. in 19. decembrom, ko bo križarka namenjena na Bahame, drugo križarjenje pa bo med 19. in 23. decembrom, ko bo križarka namenjena na Jamajko.

Seznam nastopajočih že znan Organizatorji so že razkrili nekaj imen, ki bodo zabavala potnike. Na križarkah bodo tako nastopili Pulp, Hot Chip, Yeasayer, Girl Talk, James Murphy, Sleigh Bells in drugi. Cena kabin za dve osebi se giblje od 750 ameriških dolarjev naprej, obiskovalci pa lahko pričakujejo še izdatek 200 ameriških dolarjev, ki se bo obračunal ob izkrcanju z ladje.

Medtem pa so vstopnice za Coachello, ki vsako leto poteka v Indiu v Kaliforniji, že na prodaj, čeprav seznama nastopajočih, ki bodo zabavali množico od 12. do 14. in od 19. do 21. aprila, še ni objavljen.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin