SiolNET. Trendi Glasba
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DJ Umek upa, da bo po Ambasadi Gavioli zrasla nova Ambasada Gavioli

0,53

termometer

DJ Umek | "Če bi imel eno željo, je to, da pod isto 'znamko' (Ambasade Gavioli) nastane nova klubska lokacija, ki bi nadaljevala to lokalno zapuščino," pravi DJ Umek. | Foto: Matjaž Tavčar
"Če bi imel eno željo, je to, da pod isto 'znamko' (Ambasade Gavioli) nastane nova klubska lokacija, ki bi nadaljevala to lokalno zapuščino," pravi DJ Umek. Foto: Matjaž Tavčar

"Slovo Ambasade Gavioli bo v slovenski kulturi elektronske glasbe pustilo veliko praznino," novico o morebitnem koncu legendarne primorske diskoteke komentira eden izmed najuspešnejših slovenskih glasbenikov DJ Uroš Umek.

"Še vedno se spominjam, kako sem prvič stopil na oder in zagledal morje ljudi pod seboj. Neprecenljivo," svoje spomine na legendarno diskoteko Ambasado Gavioli opiše DJ Umek. "To je klub, ki je Slovenijo in njeno sceno postavil na svetovni zemljevid," doda DJ Umek in poudari, da "so na koncu devetdesetih, torej v letih 1997–1999, tam nastopala največja imena, vrteli največji hiti in ustvarjale najboljše povezave."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMEK (@umek_1605)

ambsada gavioli Trendi Ambasada Gavioli prodana. Je to konec legendarne diskoteke?

Po Ambasadi, Ambasada?

DJ Umek je bil tudi eden izmed nastopajočih na dogodku v Ambasadi Gavioli, ki je bil očitno zadnji: "V čast mi je bilo vrteti tudi na zadnji poslovilni žurki in če bi imel eno željo, je to, da pod isto 'znamko' nastane nova klubska lokacija, ki bi nadaljevala to lokalno zapuščino."

Zgradba Ambasade Gavioli prodana

Objekt v Izoli, ki je več kot 20 let gostil danes že legendarno diskoteko Ambasado Gavioli, je dobil novega lastnika. Novi lastnik zgradbe je koprsko podjetje Ensol 360, ki je specializirano za gradnjo kartodromov in zabaviščnih parkov. Kaj bodo novi lastniki storili z objektom, še ni jasno.


Barcelona koncert Trendi Priredili koncert za pet tisoč ljudi: v ceno vstopnice vključena testiranje in maska #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin