Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 4. 2014,
13.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 18. 4. 2014, 13.21

8 let

Špeli Jereb je helikopter pristajal na glavi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V zadnji oddaji tretje sezone Moj dragi zmore so se pomerili znani Slovenci, ki bodo denar podarili v dobrodelne namene.

Zadnja oddaja druge sezone, v kateri so nastopili znani Slovenci, zmagala pa sta Živa Rogelj in Marko Potrč, ki sta denar podarila društvoma Namesto pike vejica in Vesele nogice, je bila odlično sprejeta, zato smo se odločili, da naredimo posebno oddajo tudi tokrat. V zadnji oddaji se bodo pomerili znani Slovenci z različnih področij iz sveta zabave – od igralcev in pevcev do bodibilderjev. Zadnja oddaja bo še posebej zabavna in seveda tudi dobrodelna.

"Nina in Mihi sta naredila odlično vzdušje," nam je o poteku snemanja pripovedovala voditeljica oddaje O Špela Jereb, ki je tekmovala v paru z nekdanjim vremenarskim kolegom Bojanom Ilijaničem. "Z Bojanom se že dolgo poznava in sva dobra prijatelja, zato sem si izbrala njega za partnerja," je pojasnila Špela in na vprašanje, ali je bilo njegovo dekle glede na to, da je Špela samska, kaj ljubosumno, v smehu odgovorila: "Ah, kje. Res sva prijatelja in kot dragi se ni najbolje izkazal." Špela in Bojan sta opravljala nalogo s pristajanjem helikopterja na njeni glavi: "Čelada, na kateri je bil heliport, je bila res težka. Poleg tega je helikopter brenčal kot mrčes in je bilo prav smešno, ker sem morala "mrčes" loviti, namesto da bi pred njo bežala, kot bi v naravi. Strah me je bilo tudi, da mi bo Bojan razbil zobe s propelerjem," se snemanja malo v šali spominja Špela.

Največjo zabavo pa je tekmovalcem pripravil Dario Varga, ki se je preizkušal v pevski nalogi. Čeprav bi od igralca pričakovali, da ima razvite pevske sposobnosti, je ta malce razočaral, a pripravil ogromno smeha.

Šov Moj dragi zmore je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planet TV

Ne spreglejte