Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 10. 2010,
17.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 12. 10. 2010, 17.22

8 let

Rebeka Dremelj na koncertu v Sarajevu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
"Bravo Rebeka" je odmevalo že, ko je avtobus slovenskih gostov po 10h urah vožnje iz Ljubljane prispel v Sarajevo pred Hotel Hollywood.

Nasmejana kot vedno je Rebeka Dremelj, pozdravila vse novinarje, fotografe, snemalce ter prijatelje z gledališkega in glasbenega sveta, ki jih je gostila na promociji svojega novega albuma z naslovom Differo. "Rebeka je res carica", so se strinjali tudi tisti, ki niso njeni največji oboževalci, so ji pa doslej vsekakor priznavali neverjetno vnemo in trud. Po zmagi na tekmovanju za miss Slovenije 2001 so se njena prepoznavnost, delavnost in produktivnost namreč strmo vzpenjala.

Poleg lepote in poslovne žilice je Sloveniji pokazala tudi svoj glasbeni talent in se z zmago na EMI 2008 uvrstila na tekmovanje za Evrosong. Poleg tega je ustanovila svojo blagovno znamko spodnjega perila in jo razširila na ponudbo kopalnih plaščev, brisač in copat. Njena odrska in glasbena karizmatičnost in talent so hitro postali zanimivi tudi za balkanske trge. S pesmijo Sladke laži je obnorela vse srpske radijske postaje, na oddaji Zvjezde plešu pa se je z odličnim plesalcem uvrstila celo na drugo mesto.

Sarajevo slovenska pevka obožuje, album Differo je zato nastal v slovenskem in bosanskem jeziku. Občudovanja vredna promocija, ki jo je organizirala s svojo ekipo, pa je bila nedvomno nekaj, česar od naših glasbenikov še nismo bili deležni. Na nedeljskem koncertu v sarajevskem Colloseumu so jo podpirali tudi igralci Uroš Smolej, Violeta Tomič in Lara Jankovič. Uživala in hkrati praznovala kar 16. obletnico svoje ljubezni sta tudi glasbenik Miki Vlahovič in njegova soproga Petra. Glasno so ploskali Marko Vozelj, Samuel Lucas, Manca Špik, Jasna Kuljaj, Marlenna in mnogi drugi slovenski medijski gosti. Od tujih pa sta se odlično zabavala tudi Armin Muzaferija in Hari Varešanović, ter seveda lastnik TV Pinka Željko Mitrovič. Po koncertu so odlični glasbeniki v hotelu tudi sami prijeli za mikofon in nastopili na Rebekinih karaokah.

Tri dni zabave in dogodivščin v Sarajevu, kjer je poleg okušanj čevapčičev in rakije organizacija tekla kot po maslu, Rebeka pa poskrbela za vsak najmanjši detajl, da so njeni gosti bosansko prestolnico zapustili z največjim možnim nasmehom na obrazu, je bilo neverjetnih. Njene nove pesmi, ki jih je na koncertu predstavila s svojo spremljevalno skupino in odličnimi plesalci z Željkom Božičem na čelu, pa pustile močan vtis. Ni bilo enega gosta, ki se ne bi naučil vsaj najbolj udarnega komada z naslovom Čarobni zagrljaj. Sarajevo je torej kar tri dni uživalo z drugačno Rebeko in njenim novim albumom z naslovom Differo in napovedalo uspešno Rebekino prihodnjo kariero.

Ne spreglejte