Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 1. 2014,
12.23

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 3. 1. 2014, 12.23

6 let, 7 mesecev

Prihajata Zmenek na slepo z Jasno Kuljaj in telenovela Ljubezen in kazen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tudi januarski program bo na Planet TV pester, saj 17. januarja prihaja nova oddaja Zmenek na slepo, ki jo bo vodila Jasna Kuljaj, kmalu bomo lahko spremljali tudi novo telenovelo Ljubezen in kazen.

Zatišje po novem letu bo na malih ekranih razpihnila nova rasničnostna oddaja Zmenek na slepo, ki bo premierno na ogled 17. januarja ob 20. uri na Planet TV. Kot je znano, bo oddajo vodila Jasna Kuljaj, ki se vloge Kupida že veseli. Čeprav je snemanje že v polnem teku, pa se še vedno lahko prijavite in preverite, ali znate gledati s srcem.

Kviz Kdo bo koga bo medtem doživel spremembo, saj se bodo od 6. do 17. januarja v njem pomerili osnovnošolski otroci. Kviz bo kot ponavadi na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.45.

Nove serije Na Planet TV prihajajo tudi štiri nove serije. V petek, 17. januarja, ob 17.45 bo na sporedu prvi del nove telenovele Ljubezen in kazen, ki bo nadomestila telenovelo Sulejman Veličastni. Slednja se je namreč s tretjo sezono iztekla, četrta pa še ni posneta v celoti. Telenovela Ljubezen in kazen bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17.45.

Prihaja tudi sveža četrta sezona priljubljene serije Preiskovalci na delu NCIS: L. A. s Chrisom O'Donnellom. Prvi del četrte sezone bo na sporedu v sredo, 8. januarja, po večernem filmu. Serija bo tudi v prihodnje na sporedu vsako sredo po večernem filmu, od ponedeljka do petka pa bosta v poznih večernih urah spremljali tudi prvi sezoni serij Kaliforniciranje (Californication) in Dexter. Obe seriji bosta prvič na sporedu že v ponedeljek, 6. januarja.

Filmske premiere Poskrbeljeno bo seveda tudi za filmske apetite, že ta konec tedna bo zelo pustolovski: v soboto, 4. januarja, bo na sporedu Zaklad pozabljenih (National Treasure) v nedeljo, 5. januarja, pa Zaklad pozabljenih: Knjiga skrivnosti (National Treasure: Book of Secrets). Z Nicolasom Cageom in Diane Kruger se bomo tako družili kar ves konec tedna. V torek, 7. januarja, pa sledi premiera znanstveno-fantastičnega filma Jaz sem četrti (I Am Number Four).

Otroci se bodo razveselili tudi filmov Svet igrač (Toy Story), saj bodo na sporedu vsi trije deli te uspešnice. Prvič v soboto, 11. januarja, ob 20. uri, in nato še dve soboti za tem. Premierno bo na Planet TV tudi drama Služkinje (The Help), ki so Octavii Spencer lani prinesle oskarja za najboljšo stransko vlogo. Drama bo na sporedu v ponedeljek, 13. januarja, ob 20. uri.

Ne spreglejte