Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 9. 2014,
10.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 9. 2014, 10.23

8 let, 3 mesece

Ljubice in Ujeti pod kupolo premierno na Planet TV

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
September na male ekrane prinaša več novosti, gledalci si bodo lahko na Planet TV poleg Kmetije: Nov začetek premierno ogledali dve seriji - Ljubice in drugo sezono serije Ujeti pod kupolo.

Na Planet TV bodo slovenski televizijski gledalci ta teden videli dve premieri serij – v četrtek, 4. septembra, ob 22. uri bo premierno prikazan prvi del serije Ljubice (Mistresses), v petek, 5. septembra, ob 22. uri pa prvi del druge sezone serije Ujeti pod kupolo (Under The Dome).

Serija Ljubice premierno na slovenskih televizijah Drama o škandaloznih življenjih skupine štirih deklet – o njihovih poteh do lastnega odkritja in njihovi pogumni skupni poti. Spoznajte Savi (Alyssa Milano), uspešno karierno žensko, ki si prizadeva za naslednjo fazo v svojem življenju, tako strokovno kot osebno, hkrati pa ima afero s partnerjem v odvetniški pisarni, v kateri dela. Medtem pa se z možem Harryjem (Brett Tucker) trudi ustvariti tudi družino.

Josselyn (Jes Macallan) je živahna in muhasta Savina sestra, ki ne bi mogla biti bolj drugačna od Savi. Je samska, njeni dnevi pa se vrtijo okrog zmenkov, zabav in dnevne potrebe po pomoči svoje sestre.

Njuna najboljša prijateljica April (Rochelle Aytes) je pred kratkim postala vdova in ima hčerko. Po tragediji poskuša obnoviti svoje življenje in se uči, kako naj svoje življenje premakne z mrtve točke – seveda s podporo in usmerjanjem njenih najbližjih prijateljic.

Karen (Yunjin Kim) pa je uspešna terapevtka s svojo lastno ordinacijo. Karen ponovno vzpostavi povezavo z dekleti po njenem zapletenem odnosu z bolnikom, ki je šel predaleč.

Serija Ljubice je torej premiera na slovenskih televizijah, na Planet TV bo na sporedu vsak četrtek ob 22. uri. Gledalci so serijo Ljubice na priljubljeni spletni strani IMDb ocenili z oceno 6,9.

Serija Ujeti pod kupolo se vrača z drugo sezono Serija Ujeti pod kupolo se na Planet TV vrača z drugo sezono, ki bo na slovenskih televizijah prikazana premierno. Druga sezona se je v ZDA začela predvajati 30. junija 2014.

Serija Ujeti pod kupolo je nastala po knjižni predlogi Stephena Kinga. Zgodba se dogaja v manjšem ameriškem mestecu Chester's Mill, na katerega pade ogromna kupola – neviden in skrivnosten ščit, ki prebivalce mesteca odreže od preostalega sveta. Prebivalci pod kupolo ostanejo brez interneta, mobilnega signala, imajo le omejeno radijsko komunikacijo, odrezani so tudi od druge preskrbe. Ujetniki pod kupolo tako iščejo načine za preživetje pod njo, zato med njimi kar hitro nastanejo napetosti, razvijejo pa se tudi ljubezenske zgodbe. Ujeti meščani odkrivajo skrivnost in namen kupole, med vsem dogajanjem pa drug o drugem izvedo več kot kdajkoli prej, saj nobena skrivnost ne ostane več skrita.

Serija Ujeti pod kupolo bo na Planet TV na sporedu vsak petek ob 22. uri. Gledalci so serijo Ujeti pod kupolo na spletni strani IMDb ocenili z oceno 7,1.

Sulejman Veličastni se seli na poznejši termin Priljubljena turška nadaljevanka Sulejman Veličastni se na Planet TV seli na poznejši termin. Od srede, 3. septembra, bo ta najuspešnejša turška serija na Planet TV na sporedu od srede do sobote ob 20. uri.

V ponedeljek, 1. septembra, in torek, 2. septembra, bo serija na sporedu ob 17.30, od srede, 3. septembra, pa bo na sporedu od srede do sobote ob 20. uri.

Na Planet TV gledalci spremljajo 4. sezono te serije, ki prikazuje življenje najbolj znamenitega turškega osvajalca 16. stoletja Sulejmana Veličastnega, njegov harem in njegovo družino. Pretresljivi preobrati, smrti, vojne in seveda ljubezen, to je tisto, kar ponudi serija Sulejman Veličastni.

Ne spreglejte