Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 11. 2012,
9.46

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 13. 11. 2012, 9.46

6 let, 8 mesecev

5. dan: Staroselce presenetila dva nova sostanovalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Blaž in Gregor sta poskrbela za pestrost petega dne, saj sta se v Paradise Hotel vselila kar dva.

Življenje v resničnostnem šovu Paradise Hotel postaja iz dneva v dan bolj pestro. Za stanovalci je bila dolga žurerska noč, v kateri so naredili tudi nekaj neumnosti, zato so bili opozorjeni, da hotelske lastnine ne smejo uničevati. Ko so še sedeli za zajtrkovalno mizo, se jim je pridružil nov stanovalec Blaž , 20-letni pravnik, ki pravi, da zaradi svojo bodoče izobrazbe ve, kaj je prav.

Zaradi novega sostanovalca se je moral Tilen odseliti od Suzane, Blaž pa je že v prvem dopoldnevu potarnal, da je nekoliko razočaran nad dekleti: "Saj ne gre za to, da so slabe, ampak upam, da bodo tiste, ki bodo prišle na novo, boljše." Tudi staroselci so se nekoliko obregnili ob Blaža. Dekleta so njegovi cimri Suzani rekle, da je Blaž popolnoma njen tip, česar ni zanikala: "Vizualno je dober."

Dogodek dneva: Vselitev še enega moškega "To je presenečenje dneva," je bila začudena Lili, ko se je v hotelu pojavil še en novi stanovalec. Triindvajsetletni Gregor se ukvarja z manekenstvom, zato je bila njegova prva naloga, da dekleta pripravi na modno revijo. Po njegovem mnenju se je na modni reviji najbolje odrezala Renata, pri kateri je hoja sovpadala s postavo. "Ni pa šlo Lili. Bila je brez energije in nezainteresirana," je podal svojo oceno Gregor, ki se je vselil v sobo k Renati, njen nekdanji cimer Gorazd pa se je moral odseliti v enoposteljno sobo k Tilnu: "Ni mi prijetno, da bom v enoposteljni sobi z moškim," je povedal po odločitvi.

Nad odločitvijo je bila šokirana tudi Renata: "Solzico sem potočila, saj me je šokiralo. Je res, da je Gregor všeč edino meni, tako da je nekako logično, da sem z njim v sobi."

"Danes se bo plesalo" "Danes se bo plesalo," je dogajanje napovedala voditeljica Maja Martina Merljak. Izobčenca v enoposteljni sobi se bosta popoldne dobila z dvema dekletoma. Se bo zgodilo kaj zanimivega?

Glejte danes ob 21.00 uri na Planet TV.

Ne spreglejte