Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 11. 2012,
10.17

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 15. 11. 2012, 10.17

8 let, 2 meseca

Tilen: Nisem lahkoživ in sem zaupanja vreden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tilen Kos je drugi stanovalec, ki je zapustil Kostariko in se iz Paradise Hotela izselil kot prvi moški.

Zakaj si se prijavil v resničnostni šov Paradise Hotel? V Paradise Hotel sem se prijavil zato, ker sem si želel novo življenjsko izkušnjo, prijatelje in poznanstva. Seveda sta manjšo vlogo imeli tudi denarna nagrad in medijska pozornost, ki pride s tem.

Kako pa bi rad izkoristil to medijsko pozornost? Pet minut slave vsakemu godi. Dobro je, ko te kdo prepozna in na podlagi tega lahko posnameš tudi kakšen oglas ter na koncu še kaj zaslužiš s tem.

Preden sta ti Anastazija in Sara povedali, da sta izločili tebe, si rekel, da je videz tvoja prednost. Te je presenetil njun izbor? Ni me presenetilo, saj sem že po četrtem dnevu slišal govorice, da sem nevreden zaupanja in ultralahek. Konec koncev sem se le tolažil, da me ne bosta izbrali, ker sem pričakoval izhod.

Kako bi odgovoril na govorice, da si ultralahek in nevreden zaupanja? Tako bom rekel. Sem mlad človek, a se ne bom pretvarjal, da sem svetnik. Označili so me za ženskarja, a to nima nič z zaupanjem. Rad se zabavam, to je dejstvo, a nisem lahek. Pred vstopom v Paradise Hotel sem bil 14 dni zaprt in potem mi je malo dogajalo, ko sem videl žensko. Sem lepo vzgojen in izobražen ter imam dober občutek do sočloveka. Če se ne bi napil in zapletel s Suzano, bi bil najverjetneje še vedno notri, tudi finale bi bil na dosegu roke.

Ti je žal, da si izbral Anastazijo za plesni zmenek? Ni mi žal, ker so imela vsa dekleta enako mnenje o meni in ga ne bi mogel spremeniti. Na zmenku se mi je prav videlo, da sem bil pod pritiskom, ker sem moral nekaj delati na silo. Želel sem se pogovoriti z njo, saj ne vem, ali sem v šestih dneh spregovoril deset besed z njo.

Te je katero izmed deklet privlačilo, je bila Suzana taktična poteza? Zakaj ravno ona? Ker je bila moja cimra, sem imel največ priložnosti. Ni bila taktična poteza. Mlad sem in rad se zabavam. Človeka ne moraš spoznati po eni uri ali enem tednu, in če se ga je prvo noč napil, še nič ne pomeni.

Kako daleč sta šla s Suzano? Samo poljubljala sva se.

Kdo izmed sotekmovalcev je naredil nate najboljši vtis in kateri izmed njih se ti je zameril? Najboljši vtis je naredil Deni in posledično sva se veliko družila. Dobro sva se ujela. Najslabši vtis je name naredil Gorazd, ker nisem vedel za njegovo spolno usmerjenost. Tudi zato, ker je starejši, mi njegovo razmišljanje ni tako blizu. Dodal bi še Suzano, saj sem slišal, da me je od četrtega dneva zelo pljuvala. Kot cimra bi mi lahko ščitila hrbet, a mi ga ni.

Ti je bilo z Gorazdom težko spati v enoposteljni sobi, ker nisi vedel za njegovo spolno usmerjenost ? Ker sem imel to vprašanje v glavi, mi je bilo malo težko. Postelja je zelo majhna, tako da sva komaj spala, ne da bi se dotikala. Sem pa zdaj videl posnetke in bil pozitivno presenečen, ko sem videl njegov nasmeh, ko je šeškal Lauro.

Po čem si boš najbolj zapomnil Paradise Hotel? Najbolj si ga bom zapomnil po tem, da sem bil daleč stran od Slovenije, da sem videl veliko lepe narave in živali. Tudi izkušnja pred kamerami, ko se počutiš kot zvezda, saj te vsi zelo lepo obravnavajo, je posebna.

Tudi kaj negativnega? Najverjetneje obtožbe, da sem ultralahek in nevreden zaupanja.

Kako je bilo po prihodu domov? Veliko je bilo vprašanj, kako je bilo, kakšni so ljudje in zakaj sem izpadel, a nisem smel nič povedati. Včasih sem kar malo izgubil živce, ker so me vsi napadali, da naj kaj povem. Reakcije so bile odlične, komaj so čakali mojo vrnitev.

Kako pa so komentirali tvoje obnašanje zdaj, ko so te videli po televiziji? Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem mlad in da se rad zabavam, zato so me razumeli. Tisti, ki me ne poznajo, pa so komentirali, da sem kmet, a ti me ne poznajo. Človeka ne moraš spoznati po nekaj delih resničnostnega šova.

Rekel si, da si želiš prepoznavnosti. Delaš v nočnem klubu, te prepoznajo? Kako reagirajo? Kar naporno je, saj se vsi želijo pogovarjati. Sprašujejo me, kdo je zmagal, o konceptu oddaje, a se nimam časa pogovarjati, saj bi potem lahko nehal delati. Na Facebooku me dodajajo dekleta letnika 1995.

Se pozna tudi pri napitninah ali telefonskih številkah? Je bilo že prej dobro, tako da zdaj ni večjih sprememb.

Ne spreglejte