SiolNET. Trendi Film in TV
3,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica filma 50 odtenkov sive: Če bi to vedela, ne bi vzela vloge

3,47

termometer

Dakota Johnson |  | Foto: Guliverimage/Marion Curtis/Starpix/INSTARimages/Cover Images
Foto: Guliverimage/Marion Curtis/Starpix/INSTARimages/Cover Images

Dakota Johnson, ki je zaslovela v filmih Petdeset odtenkov sive, je izjavila, da bi vlogo zavrnila, če bi vedela, kako bo videti snemanje.

"Sem zelo čutna oseba, in ko me nekaj zanima, želim o tem izvedeti vse. Zato sem tudi igrala v teh filmih," je v intervjuju za Vanity Fair dejala Dakota Johnson, zvezdnica iz serije filmov Petdeset odtenkov sive, "a ko sem pristala na vlogo, sem imela v mislih zelo drugačno različico, kot smo jo nato posneli."

Kot je povedala, je bilo težko delati tako z režiserko Sam Taylor-Johnson, ki je režirala prvi film, kot z režiserjem Jamesom Foleyjem, ki je režiral nadaljevanji, težave pa je imela tudi s pisateljico E. L. James, avtorico knjig, po katerih so filme posneli.

E. L. James | Foto: Reuters E. L. James Foto: Reuters

"Ves čas je nadzirala snemanje in vztrajala pri določenih stvareh," je povedala igralka, sicer hči zvezdnikov Dona Johnsona in Melanie Griffith, "delov njenih knjig preprosto ni mogoče posneti kot film, denimo notranjih monologov, ki so bili občasno res prisiljeni. Preprosto ne bi delovali, če bi jih izrekli na glas. Ves čas smo imeli bitke, ves čas."

Dodala je, da je na avdiciji sodelovala z monologom iz Persone, filmske klasike režiserja Ingmarja Bergmana, in takrat pomislila, da bo sodelovala pri res zanimivem projektu. Izkazalo se je, da se je motila.

S soigralcem Jamiejem Dornanom v Petdesetih odtenkih sive | Foto: Guliverimage/Zuma S soigralcem Jamiejem Dornanom v Petdesetih odtenkih sive Foto: Guliverimage/Zuma

"Toda bila sem mlada, imela sem le 23 let in bilo me je strah," je dejala o možnosti, da bi odstopila od snemanja, "izrodilo se je v nekaj zmešanega, bilo je polno prepirov. In o tem do zdaj nisem mogla iskreno govoriti, ker sem vendarle želela primerno promovirati filme."

Ob vsem tem pa je dodala, da kljub temu ne obžaluje svojega sodelovanja v filmih Petdeset odtenkov sive: "Če bi takrat vedela, kako bo vse skupaj videti, se verjetno ne bi odločila za to. Toda zdaj tega ne obžalujem."

Preberite še:

Petdeset odtenkov svobode Trendi Zakulisje filma Petdeset odtenkov svobode nič kaj glamurozno

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin