Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 2. 2022,
10.28

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

UNCHARTED zabava film PR članek

Torek, 15. 2. 2022, 10.28

2 leti, 2 meseca

LOV ZA NAJVEČJIM ŠE NEODKRITIM ZAKLADOM V KINU OD 17. FEBRUARJA

Tom Holland v akcijsko-pustolovskem spektaklu Uncharted

Oglasno sporočilo

Po še vedno sveži mega uspešnici Spider-Man: Ni poti domov se Tom Holland vrača na velika platna v vznemirljivi pustolovščini Uncharted kot Nathan Drake - Nate, za katero je pravkar izšel najnovejši napovednik. To je zgodba o lovcu na zaklade in glavnem junaku serije videoiger Uncharted, ki ima po vsem svetu več kot 40 milijonov prodanih izvodov.

Uncharted_2 | Foto:

Ta pustolovščina je milijone igralcev po vsem svetu osvojila s svojo zgodbo, inovativnostjo in kinematografskim slogom. Prihajajoči istoimenski film nas bo seznanil z dogodki pred igro, torej z zgodbo o tem, kako je Nate spoznal Victorja Sullivana - Sullyja, ki ga igra znani hollywoodski igralec Mark Wahlberg.

Uncharted_1 | Foto:

S posebnim humorjem in situacijami se bosta nova prijatelja in sodelavca podala v nevarno iskanje izgubljenega zaklada Ferdinanda Magellana, zaklada, ki je izginil pred 500 leti. V tej pustolovščini ju čakajo skrivnostni namigi in uganke, ki vodijo do plena, vrednega pet milijard dolarjev. Ovira, s katero se bosta morala ob tem spopadati, je neusmiljeni Moncada (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakoniti in edini dediči zaklada. Našima junakoma bo podvig popestrilo tudi to, da bo Nate na poti morda našel nekaj, kar bo zanj celo pomembnejše. Celotni podvig je odvisen od tega, kako uspešno bo sodelovanje s Sullyjem, posledice tega pa prikazuje prav najnovejši napovednik filma.

Spektakularni akcijski prizori z veliko dozo adrenalina so le uvod v razburljivo iskanje, ki mu šarm glavnih junakov daje poseben pečat. Režijsko taktirko je prijel izvrstni Ruben Fleischer (Dobrodošli v deželi zombijev, Venom, Gangsterska enota), poleg omenjenih igralcev pa v filmu blestita še Sophia Ali in Tati Gabrielle.

Fotogalerija
1 / 6

Izkušeni lovec na zaklade Victor Sullivan - Sully (Mark Wahlberg) zaposli tatu Nathana Draka (Tom Holland), da bi našel zaklad, ki ga je pred 500 leti izgubil Ferdinand Magellan. Kar se za dvojico začne kot običajen rop, postane pravo tekmovanje, ki ju bo popeljal po vsem svetu, da bi osvojila plen pred neusmiljenim Moncadom (Antonio Banderas), ki verjame, da sta on in njegova družina zakonita dediča. Če bo Natu in Sullyju uspelo razvozlati namige in rešiti eno najstarejših skrivnosti na svetu, bosta našla pet milijard dolarjev vreden zaklad in morda celo Natovega davno izgubljenega brata ... a samo, če se bosta naučita sodelovati.

Uncharted bo v kinu od 17. februarja

 Naročnik oglasnega sporočila je CON FILM D. O. O., LJUBLJANA.

Ne spreglejte