SiolNET. Trendi Film in TV
0,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nestrpno čakate nadaljevanje Dekline zgodbe? Znan je datum premiere. #video

0,65

termometer

Deklina zgodba |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Ustvarjalci priljubljene TV-serije so razkrili, kdaj bo premiera tretje sezone.

Serija Deklina zgodba (Handmaid's Tale), ki jo z navdušenjem spremljajo tudi slovenski gledalci, se s tretjo sezono vrača tik pred poletjem - spletna televizija Hulu bo prve tri dele prikazala 5. junija, nato pa po enega na teden, poroča portal Deadline.

Premiera tretje sezone bo dva meseca pozneje, kot sta bili premieri prve in druge sezone. "Želeli smo si vzeti kar se da veliko časa, da ohranimo kakovost," je pojasnil predstavnik mreže Hulu in dodal, da si je že ogledal prvi dve epizodi nove sezone. "Spektakularni sta," je dejal.

Deklina zgodba | Foto: IMDb Foto: IMDb

Tretja sezona bo obsegala 13 epizod, v njih pa bomo še naprej spremljali glavno junakinjo June (igra jo Elisabeth Moss) in njen boj proti distopičnemu režimu Gilead.

"Pričakujete lahko vznemirljiva ponovna snidenja, izdaje in potovanje v grozljivo osrčje Gileada," so na portalu Deadline zapisali o tretji sezoni - nov dražilnik zanjo so sicer objavili že pretekli konec tedna med Super Bowlom.

Preberite še:

Deklina zgodba Trendi Je to najbolj nepremišljen kostum za noč čarovnic? Deklina zgodba, emmy Trendi Podelitev emmyjev: velika zmagovalka je Deklina zgodba Handmaid's Tale, Deklina zgodba Trendi Margaret Atwood piše nadaljevanje Dekline zgodbe

 

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin