SiolNET. Trendi Film in TV
4,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katja Tratnik in Lili Žagar prihajata na Planet TV #foto

4,45

termometer

 | Foto:

V Ljubljani so si lahko radovedneži ogledali zanimiv prizor, saj je Planet TV na ljubljanskih ulicah snemal promocijski spot za novo oddajo. V glavni – in novi – vlogi se bosta predstavili Katja Tratnik in Lili Žagar, ki se novega izziva že veselita.

Da Planet TV za jesen res pripravlja več novosti, je postalo jasno takoj, ko so se začele govorice, da se ekipi pridružujeta Katja Tratnik in Lili Žagar. Znana obraza malih zaslonov se bosta tokrat predstavila v novi vlogi, kot voditeljici inovativnega televizijskega formata, ki ga bodo lahko gledalci spremljali takrat, ko se bodo vračali iz službe v sproščeno okolje doma in družine.

Čeprav vse podrobnosti o novem projektu informativnega programa Planet TV še niso razkrite, pa je jasno, da je osvežena ekipa sredi velike vsebinske in tehnične prenove.

Delček prihajajočih novosti so lahko opazili tudi mimoidoči na ljubljanskih ulicah, kjer je ekipa Planeta snemala promocijski videospot. Katja in Lili sta se preizkusili v različnih vlogah, med drugim se je Lili po ljubljanskih ulicah podala s kolesom in se pošalila, da na kolesu zagotovo še ni bila tako lepo urejena. Voditeljici, ki se poprej nista poznali, se veselita novega projekta in pravita, da sta takoj začutili podobno energijo. Nič čudnega torej, da je tudi snemanje na ulicah pogosto prekinil smeh.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 30
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin