SiolNET. Trendi EGOmisija
Vsebino omogoča Mazda Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas samo zase?

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Kdaj ste si nazadnje vzeli oddih od vseh stvari in ljudi v svojem življenju ter si vzeli čas zgolj za to, da ste bili nekaj časa sami s seboj? Dejstvo je, da ni malo takšnih posameznikov, ki mnogo dajejo drugim ljudem, ob tem pa vse prepogosto pozabljajo sami nase.

Mazda je prav za vas ustvarila serijo treh misij, poti v neznano, ki na prvo mesto postavljajo voznika - zgolj in samo užitek voznika. Na prvovrstno doživetje vabijo voznike, predstavnike generacije CX-5.


Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo. 
Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo.

Vzeti si čas zase - bere se tako preprosto, tudi mamljivo, a v ihti in utripu današnjega hitrega ritma življenja pogosto žal neizvedljivo.

Ko pa imate toliko opravkov. Če že morda začutite, da ste postorili vse in da je nazadnje le prišel čas samo za vas, pa že pride nekaj vmes … Zveni znano? Posebej generaciji, ki je v življenju že marsikaj postorila in ima za sabo že marsikatero izkušnjo.

Prav za vas je Mazda ustvarila edinstvene dogodke, na katere se boste zapeljali z Mazdo CX-5, narejeno tudi ali predvsem zato, da v vas prebudi vsaj malo potrebnega egoizma.

Vozniki mazde so radi v središču pozornosti avtomobila. Vozijo jo, ker čutijo ljubezen do vožnje. Če ste vozniki mazde, je v vas vsaj malo egoizma. Užitek v vožnji z njo pripada samo vam. Vozniki mazde so radi v središču pozornosti avtomobila. Vozijo jo, ker čutijo ljubezen do vožnje. Če ste vozniki mazde, je v vas vsaj malo egoizma. Užitek v vožnji z njo pripada samo vam.

Egoizma? Saj veste, tistega zdravorazumskega, ki v vas in ljudeh, ki vas obkrožajo, ne bo vzbudil slabe vesti ali nejevoljnih pogledov. Je pač tako, da je treba od časa do časa pomislite tudi nase in ne samo na druge. 

Zakaj? Zato, ker si to preprosto zaslužite. Življenje je eno samo, vredno ga je zajeti s polno žlico. Ni jih malo, ki pravijo, da so najboljše ravno nenačrtovane, spontane izkušnje.

Povsem sami na poti do cilja, kjer vas čaka presenečenje, v resnici ne boste. Spremljala vas bo nova Mazda CX-5, ki vam bo zagotovila prvovrstno vozno izkušnjo. Povsem sami na poti do cilja, kjer vas čaka presenečenje, v resnici ne boste. Spremljala vas bo nova Mazda CX-5, ki vam bo zagotovila prvovrstno vozno izkušnjo.

Vozita skupaj, uživajta skupaj

Na misiji boste spoznali nove razsežnost užitka v vožnji z novo Mazdo CX-5, zasnovano in izdelano za navdušujočo vožnjo. Srednje veliki športni terenec vas bo navdušil z udobjem povsem preoblikovane notranjosti in zunanjosti ter zaradi izjemnih občutkov povezanosti z vozilom Jinba Ittai.

Trenutek zase

Na cilju vas bo pričakalo presenečenje, izziv, kot ga še niste doživeli. Svojevrsten dogodek, ki jih ponavadi doživljate v družbi večjega števila ljudi. Doživetje bo pripravljeno le za eno osebo.

OBETAJO SE VAM:

- ŠPORTNO DOŽIVETJE

- GLASBENO DOŽIVETJE

- KULINARIČNO DOŽIVETJE

Naj bo to samo vaš trenutek!

Mazda CX-5 - ustvarjena, da prebudi egoista v vas. Mazda CX-5 - ustvarjena, da prebudi egoista v vas.

Preberite tudi:

Filozofija Jinba Ittai, ki navdihuje izdelavo Mazdinih vozil. 

Kdo je generacija CX-5? Le kam vas bo pripeljala pot? Le kam vas bo pripeljala pot?

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas samo zase?

 • Ne spominjam se. 13 glasov
  25,49%
 • Trenutkom, namenjenim zgolj in samo meni, posvetim zelo malo časa. 20 glasov
  39,22%
 • Trenutkom, namenjenim zgolj in samo meni, posvetim veliko časa. 4 glasov
  7,84%
 • Trenutkom, namenjenim zgolj in samo meni, posvetim ravno pravo količino časa. 14 glasov
  27,45%
Oddanih 51 glasov
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin