Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 12. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Natisni članek

Mazda advertorial

Sobota, 9. 12. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Kdo je generacija CX-5? #video

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Mazda je ustvarila serijo treh misij, poti v neznano, ki na prvo mesto postavlja voznika - zgolj in samo užitek voznika. Na prvovrstno doživetje vabijo voznike, predstavnike generacije CX-5. A kdo so v resnici ti vozniki, katere so njihove lastnosti, kaj najbolj cenijo pri avtomobilu in predvsem - ali ste med njimi tudi vi?

Vozniki Mazde za volanom niso nikoli sami, temveč usklajeni s svojim vozilom. Pripravljeni, da se na pot zapeljejo z največjim užitkom, četudi je ta povsem spontana, brez jasnega cilja.

Takšni pa so tudi vozniki Mazde CX-5: istoimenska generacija, ki jo čaka najbolj edinstvena vožnja v njihovem življenju. 

Spontana pot z jasno določenim ciljem 

Misija je resda spontana, a ima jasen namen, ki ga boste spoznali na poti - na končnem cilju in celostni izkušnji, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. 

Toda - lepo po vrsti. Ključno vprašanje je, ali se prepoznate med spodaj naštetimi lastnostmi.
  • Vsi tisti, ki cenite izkušnje. Izkušnje, ki so vas izoblikovale v to, kar ste. Izkušnje, zaradi katerih ste pogumnejši in odločnejši.
  • Vsi tisti, ki cenite družbo drugih. A se počutite udobno, tudi ko ste sami s seboj.
  • Vsi tisti, ki ste se pripravljeni spopasti z vsem. Z vsem, kar vam prihaja nasproti. Na življenjski poti. Ali denimo tudi pri vožnji v neznano.
  • In tisti, ki si znate vzeti čas samo zase.
Prav vi predstavljate generacijo CX-5. Če ste se poistovetili z vsaj eno izmed zapisanih lastnosti, potem je velika verjetnost, da ste ravno vi ustrezen kandidat, da se z Mazdo CX-5 podate na EGOmisijo v neznano. Verjemite, ne bom vam žal.

Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo.  | Foto: Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo.

To bo misija v neznano zgolj po imenu. Trije srečni izbranci se bodo z Mazdo CX-5 sami zapeljali na do potankosti dodelane dogodke, namenjene in pripravljene le za izbrano osebo.

Mazda banner | Foto:

V voznikih Mazde CX-5 se prepletajo lastnosti individualista, hedonista in avanturista

Predstavniki generacije CX-5 znajo ustrezno krmariti med prostim časom in delom. Pri delu so resda precizni in ambiciozni, a obenem radi uživajo svoj dragoceni prosti čas. Tega znajo izkoristiti v polni meri. 

Mazda na EGOmisijo vabi generacijo in ljudi, ki jim ni vseeno, kakšen avto vozijo. Generacijo, ki ima za sabo že kilometrino, ki je že pustila določen pečat na življenjski poti, in ljudi, ki si od časa do časa radi privoščijo oddih od vseh obveznosti - zgolj in samo v ednini. Brez slabe vesti, preprosto zato, ker si to zaslužijo. 

Da, prav takšna je generacija CX-5. To bo pot, o kateri se bo še dolgo veliko govorilo. Nekaj zagotovo drži - ohranili jo boste v najlepšem spominu, vtise o njej pa boste lahko pripovedovali družini, najbližjim in zbrani družbi.

Ljudje generacije CX-5 radi preživljajo čas z družino, a tudi sami. Predvsem v tistem, kar jim je najbolj pri srcu. Kot je recimo vožnja iz mesta v odkrivanje narave. Ali ravno nasprotno - iz narave v mesto. Tako, za užitek, za lastno zadovoljstvo.  | Foto: Ljudje generacije CX-5 radi preživljajo čas z družino, a tudi sami. Predvsem v tistem, kar jim je najbolj pri srcu. Kot je recimo vožnja iz mesta v odkrivanje narave. Ali ravno nasprotno - iz narave v mesto. Tako, za užitek, za lastno zadovoljstvo. 


Preberite tudi:

Filozofija Jinba Ittai, ki navdihuje izdelavo Mazdinih vozil. 

Sledi:

Razlogi, zakaj si je treba vzeti čas samo zase.

Voznik in njegov odnos z vozilom, ki je manifestacija filozofije Jinba Ittai - vse to je bistvo in epicenter Mazdine preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Vozniki Mazde razumejo, da je voznik srce za volanom. In avtomobil tisti, ki ga poganja. Skupaj tvorita enovito celoto, ki ju druži skupna ljubezen do vožnje. | Foto: Voznik in njegov odnos z vozilom, ki je manifestacija filozofije Jinba Ittai - vse to je bistvo in epicenter Mazdine preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Vozniki Mazde razumejo, da je voznik srce za volanom. In avtomobil tisti, ki ga poganja. Skupaj tvorita enovito celoto, ki ju druži skupna ljubezen do vožnje.

Ne spreglejte