Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2017,
10.02

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Natisni članek

advertorial Mazda Vožnja

Četrtek, 7. 12. 2017, 10.02

2 meseca, 1 teden

Si drznete na pot v neznano?

Vsebino omogoča Mazda Slovenija

Večina avtomobilistov v ospredje postavlja doživetja v družbi, brezskrben užitek in tehnologije, s katerimi vožnja postane drugotnega pomena. A vozniki Mazde niso kot večina avtomobilistov.

Vozniki Mazde razumejo, da je voznik srce za volanom. In avtomobil tisti, ki ga poganja. Skupaj tvorita enovito celoto, ki ju druži skupna ljubezen do vožnje.

Popolna usklajenost voznika in avtomobil je odraz filozofije Jinba Ittai - edinstvene sinergije, ki je del vsake Mazde.

S pomočjo avtomobilov smo sposobni seči onkraj naših fizičnih zmožnosti. Pri Mazdi se zavedajo, da bi avtomobil morali začutiti kot podaljšek našega bitja. To je tudi bistvo konja in jezdeca.  | Foto: S pomočjo avtomobilov smo sposobni seči onkraj naših fizičnih zmožnosti. Pri Mazdi se zavedajo, da bi avtomobil morali začutiti kot podaljšek našega bitja. To je tudi bistvo konja in jezdeca.

Mazda vam ponuja priložnost, da filozofijo Jinba Ittai spoznate iz prve roke. Posebej za vas so ustvarili serijo treh misij, poti v neznano, ki na prvo mesto postavlja voznika - zgolj in samo užitek voznika.

Odkrijte moč filozofije Jinba Ittai

Ko se usedete za volan Mazde, niste nikoli sami. Verjemite, v Mazdi je usklajenost voznika in avtomobila popolna. Tako kot pri jezdecu in konju.

Jezdec in konj komunicirata skozi občutek. Konj prilagodi svoj korak, da lahko jezdec izstreli svojo puščico. Mazda skuša poustvariti enak odnos med avtomobilo in voznikom. Šele takrat, ko sta vozilo in voznik popolnoma skladna, vožnja postane zabavna.

Podajte se na EGOmisijo - občutite filozofijo Jinba Ittai.

Drznite si, zapeljite se v neznano! Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo.  | Foto: Drznite si, zapeljite se v neznano! Mazda CX5 že čaka na tri srečne izbrance, ki si bodo upali, jasno, vsak po svoje, podati na misijo v neznano in na cilju doživeti prvovrstno športno, glasbeno ali kulinarično izkušnjo. #EGOmisija

Postanite del generacije CX5 

Doživetje je pripravljeno in organizirano le za eno osebo – izbranega voznika Mazde CX-5.

 

Drznite si zapeljati v neznano! Skrivnost bo razkrita na poti.

 

Obeta se vam prvovrstno: To bo misija v neznano zgolj po imenu. Trije srečni izbranci se bodo z Mazdo CX-5 sami zapeljali na do potankosti dodelane dogodke, namenjene in pripravljene le za izbrano osebo. | Foto: To bo misija v neznano zgolj po imenu. Trije srečni izbranci se bodo z Mazdo CX-5 sami zapeljali na do potankosti dodelane dogodke, namenjene in pripravljene le za izbrano osebo.

ŠPORTNO DOŽIVETJE

GLASBENO DOŽIVETJE

KULINARIČNO DOŽIVETJE

Izbrani bodo trije predstavniki GENERACIJE CX-5, ki se bodo z Mazdo CX-5 zapeljali na EGOmisijo v neznano.

 

EGOmisija | Foto:


Voznik - vedno v središču

Mazda ustvarja avtomobile, ki predstavljajo več kot le prevozno sredstvo. Užitek v vožnji je za japonskega proizvajalca avtomobilov osnovnega pomena - tako kot zadovoljstvo ob upravljanju avtomobila.

Na EGOmisiji boste spoznali, da usklajenosti med voznikom in avtomobilom ni mogoče doseči zgolj s tehnologijami – razen če te niso osredotočene na voznika. Zato Mazda vso strokovno znanje vlaga v področja, ki utrjujejo to povezavo.

Mazda si prizadeva ustvariti avtomobile, ki predstavljajo več kot le prevozno sredstvo. Jinba Ittai se tako začne pri voznikovem položaju, kjer je vsak element vozila vgrajen tako, da voznik ostaja v središču. 

Tako bo tudi na EGOmisiji. Filozofija Jinba Ittai je v srcu vsakega Mazdinega vozila in vam daje občutek intuitivne povezanosti z vašo Mazdo.

Jinba Ittai – povezanost med konjem in jezdecem – je edinstvena sinergija, ki je del vsake Mazde. Vse od najmanjšega vijaka pa do tehnologije SKYACTIV ustvarja harmoničen odnos med avtom in voznikom ter krepi moč tistega, ki sedi za volanom. | Foto: Jinba Ittai – povezanost med konjem in jezdecem – je edinstvena sinergija, ki je del vsake Mazde. Vse od najmanjšega vijaka pa do tehnologije SKYACTIV ustvarja harmoničen odnos med avtom in voznikom ter krepi moč tistega, ki sedi za volanom.

Vse, kar pri Mazdi delajo, je drzno, domiselno in zabavno. To jim je prineslo številna priznanja in več kot 350 nagrad za oblikovanje ter vsestranske inovacije. Njihovi dosežki potrjujejo in dokazujejo, da lahko na osnovi svoje filozofije oblikovanja ponudijo neprekosljivo kombinacijo estetske lepote, učinkovitosti in vozne zmogljivosti.
Ne spreglejte