Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 5. 2008,
10.24

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 16. 5. 2008, 10.24

3 leta, 8 mesecev

Rovinj: stanovanje za dopust – stanovanje za življenje!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Ah, ta Mediteran! Popolnoma uživati v življenju – je stavek, ki najbolje opisuje mediteranski "lifestyle".

Idealno ravnotežje med poslovnimi obveznostmi, dopustom, zdravo prehrano in aktivnim življenjem. Vzeti si nekaj časa za dopust in uživati v družbi dragih ljudi je ena izmed osnovnih predpostavk, na kateri sloni tradicionalno mediteransko življenje.

Glede na to, da je kvaliteta življenskega prostora neizogiben del srečnega in popolnega življenja, smo pri načrtovanju stanovanjskega naselja Sv. Vid v Rovinju angažirali vodilne hrvaške arhitekte: prof.dr.Marijana Hržića dia, Nenada Fabijanića dia, studio 3LHD in studio Kincl d.o.o. (Luka Kincl dia in Nikša Ninić dia).

Rezultat je visokoestetsko in funkcionalno oblikovano moderno naselje s štirimi novimi stanovanjskimi zgradbami v neposredni bližini morja in širokega centra mesta Rovinj. V bližini naselja, le nekaj minut hoje, se nahajajo zelene tržnice, lekarne, mestni park, nakupovalni center in šola. Lokacija, stil in kvaliteta tvorijo Sv. Vid eno od najatraktivnejših in najzanimivejših stanovanjskih lokacij na Hrvaškem.

Zato Vas vabimo na obisk v Rovinj, da začutite vse prednosti sinteze modernega in tradicionalnega mediteranskega življenja. In ne pozabite, kar koli izberete ali delate, naredite to "sa svim guštima".

Osnovna oprema v stanovanjih:

- obojestranska orientacija v vseh stanovanjih - vrhunska toplotna in zvočna izolacija - eksotičen parket "Iroko Industriale" - gretje in hlajenje s MultiSplit sistemom - zavarovana garažna in parkirna mesta - daljinsko upravljanje garažnih vrat - pristop do vseh etaž z dvigalom iz garaže - instalacija za protipožarni in alarmni sistem - videodomofon - predpriprava za Internet in MaxTv - centralni satelitski sistem

ABILIA – PRODAJNI SALON Trg na Lokvi 3, Rovinj Tel: +385 (0)52 812 962, Fax: +385 (0)52 812 963 Gsm: +385 (0)99 210 5590, +385 (0)99 210 5589 E-mail: prodaja@adris.hr Web: www.abilia.hr

Ne spreglejte