Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 4. 2024,
14.23

Osveženo pred

5 dni, 2 uri

Vsebino omogoča ECE D.O.O.

Natisni članek

ECE sončna elektrarna advertorial Zeleni prehod Zeleni prehod Trajnost Gremo na sonce Gremo na sonce

Torek, 2. 4. 2024, 14.23

5 dni, 2 uri

Prihranite pri stroških elektrike že pred priklopom sončne elektrarne

Vsebino omogoča ECE D.O.O.
ECE, sončna elektrarna | Foto ECE

Foto: ECE

Namen investicije v lastno sončno elektrarno je dolgoročno znižanje stroškov elektrike. Vendar postopek od odločitve za sončno elektrarno do montaže na objektu in priklopa v omrežje zahteva določen čas. Zato so pri ECE pripravili akcijo, s katero bo račun za elektriko nižji že zdaj in nato ves čas do prvih proizvedenih kilovatnih ur z lastne strehe.

ECE, sončna elektrarna | Foto: ECE Foto: ECE

Do ugodnosti tako za gospodinjstva kot podjetja

Do akcijske ponudbe pri ECE so upravičeni vsi, tako gospodinjstva kot mala podjetja, ki se še odločajo oziroma so že začela z aktivnostmi za pridobitev lastne sončne elektrarne. Ponudba velja za vse obstoječe kupce elektrike pri ECE in za vse, ki se to odločijo postati na osnovi te ponudbe. Znižanje cene elektrike za 30 odstotkov je na voljo takoj in traja, vse dokler pri ECE sončne elektrarne ne postavijo na streho in je elektrodistributer ne priklopi v omrežje. Pristop k akciji je mogoč do 30. junija.

Brez rizika dodatnih stroškov ali obveznosti

Če zaradi nepredvidenih vzrokov ne pride do postavitve elektrarne, če si kupec premisli ali če se med izvedbo postopka ugotovi, da objekt ni primeren za postavitev, ali v primeru, da ni dobil želenega soglasja za elektrarno, se akcijski popust obračuna do polne cene za obdobje, ko je kupec sodeloval v akciji. Posledično kupec ne plača nič več, kot bi plačal, če v tej akciji ne bi sodeloval.

Zanesljiv partner, ki omogoča prenos viškov

Z več kot 10.000 kW instalirane moči sončnih elektrarn so pri ECE eden od vodilnih ponudnikov tega obnovljivega vira električne energije. Kot del skupine HSE, največjega proizvajalca elektrike pri nas, se zavedajo, da kupci cenijo zanesljivost pri izvedbi in podpori v času celotne življenjske dobe sončne elektrarne, ki preseže tudi 25 let. Temelj za to so kakovostne komponente, ki jih vgrajujejo, in brezhibna montaža. S prenosom presežnih proizvedenih količin na drugo merilno mesto so se pri ECE še bolj približali potrebam lastnikov sončnih elektrarn.

Ece | Foto:

Več informacij o akciji je dosegljivih na spletni strani www.ece.si, na brezplačni telefonski številki 080 22 04 ali prek elektronske pošte na energetske.resitve@ece.si.
ECE, sončna elektrarna
Trendi Že imate soglasje za priklop sončne elektrarne po netmeteringu? To naj bodo vaši naslednji koraki.
Ne spreglejte