SiolNET. Sportal Zimski športi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zlata lisica brez vprašaja

4

termometer

 | Foto:
''Zlata lisica ni vprašljiva,'' odločno in ponosno poudarjajo organizatorji tekem svetovnega pokala v Mariboru, ki te dni s pridom izkoriščajo nizke temperature za izdelavo umetnega snega.

Medtem ko so snežni topovi vzdolž proge za veleslalom in slalom svetovnega pokala brezhibno izdelovali sneg, so organizatorji Zlate lisice v neposredni bližini ciljne arene zbrani družbi novinarjev sporočili, da neznank ni več. Že 45. Zlata lisica ni več ogrožena.

Desetega in enajstega januarja bosta nad Mariborom znova na sporedu preizkušnji v tehničnih disciplinah za točke svetovnega pokala. Božična ohladitev je omogočila pripravo zadostnih količin snega, poleg tega pa je tudi napoved za prihodnje dni nadvse ugodna. Zasneževanje, ki traja že tri dni, se bo tako nadaljevalo, hkrati pa pohorski smučarski delavci pripravljajo tudi vse potrebno v ciljni areni. Organizatorji so tako prepričani, da bo Filip Gartner kot uradni kontrolor Mednarodne smučarske zveze tretjega januarja brez večjih zadržkov prižgal zeleno luč za izvedbo obeh tekem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin