Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 5. 2013,
16.18

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Rok Marguč

Torek, 28. 5. 2013, 16.18

7 let, 12 mesecev

Marguč pred olimpijsko sezono ničesar ne prepušča naključju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Deskarski reprezentant Rok Marguč se kljub obveznostim že pripravlja na novo sezono. Zaradi olimpijskih iger bo svetovni prvak prihodnje leto še bolj v središču pozornosti.

Zadnje dni so zimski športniki znova opozorili nase. Med glavnimi akterji je bil tudi Rok Marguč, ki kot svetovni prvak sodi med tiste, od katerih se bo v naslednji olimpijski sezoni veliko pričakovalo. Maja je že začel nov cikel priprav, zaradi dobrih snežnih razmer bo do konca meseca še vedno treniral tudi na snegu.

Laščan je po zelo uspešni sezoni, katere krona je bilo zlato na svetovnem prvenstvu v Kanadi, kar nekaj časa posvetil tudi odnosu z navijači in drugimi podporniki. "Kar nekaj je bilo tega, izpostavil pa bi ekshibicijsko tekmo 'Pomeri se s svetovnim prvakom', ki smo jo skupaj z mojim dolgoletnim pokroviteljem Roglo odlično izpeljali. Pozitiven odziv sodelujočih nam je dal krila in odločili smo se, da druženje s tistimi, ki jim naš šport pomeni zelo veliko, nadaljujemo tudi v naslednjih letih" je povedal Marguč, ki je zaradi dobrih snežnih razmer na slovenskih terenih testiranje opreme aprila opravil kar doma, maja pa se poleg kondicijskih treningov še vedno odpravlja tudi na sneg, so sporočili iz njegovega tabora.

"Vsaj še do konca meseca bo tako. A veliko snežnega premora ne bo, saj že avgusta načrtujem vrnitev med količke. Sezona se bo letos, glede na osnutek koledarja, začela novembra v dvorani na Nizozemskem, nato pa si tekme sledijo do olimpijskega vrhunca februarja 2014 v Sočiju. Udeležil se bom vseh tekem za svetovni pokal, po vsej verjetnosti pa tudi kakšne tekme za evropski pokal, tako da bom vseskozi v pravem tekmovalnem ritmu," v olimpijski sezoni ne bo ničesar prepustil naključju Marguč, ki se veseli krajšega dejavnega oddiha na morju, ki pa bo prav zaradi olimpijske sezone nekoliko krajši kot minula leta.

Ne spreglejte