Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
3. 8. 2019,
13.32

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

Natisni članek

Stefanos Cicipas teniški globus Benoit Paire

Sobota, 3. 8. 2019, 13.32

4 leta, 10 mesecev

lATP

Smešno, zaradi česa se je pritoževal glavnemu sodniku #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92
Benoit Paire | Foto Reuters

Foto: Reuters

V Washingtonu je na sporedu močan teniški turnir serije ATP, na katerem se je francoski teniški igralec Benoit Paire pritoževal, ker je moral njegov nasprotnik zamenjati športno copato, ki se mu je strgala. In kaj je sledilo po naslednji točki?

V četrtfinalu teniškega turnirja v Washingtonu sta se pomerila Francoz Benoit Paire in Grk Stefanos Cicicpas. V dvoboju je bil prepričljivo boljši drugi, ki je slavil z izidom 7:5 in 6:0. Zaplet se je zgodil v tretji igri drugega niza, ko je moral Cicpas sredi igre zamenjati športno obuvalo.

Albert Ramos
Sportal V finalu Kitzbühla domačina Thiema izziva Španec Ramos

Takoj po naslednji točki si je tudi Francoz zamenjal teniške copate

Paire nad tem početjem ni bil najbolj navdušen in je glavnemu sodniku dejal, da je Cicipas to storil na vseh treh letošnjih dvobojih v Washingtonu. Očitno je šlo to Francozu tako na živce, da si je takoj po naslednji točki šel tudi sam zamenjat športne copate. Glavni sodnik nad tem ni bil najbolj navdušen, saj mu je dvoboj uhajal izpod nadzora.

Kaj natanko se je dogajalo, lahko pogledate v spodnjem videu:

"Tega ne delam nalašč, kot nekateri mislijo"

Na novinarski konferenci je Stefanos Cicicpas novinarjem razkril, da ima v Washingtonu vseskozi težave z obutvijo. S svojo levo nogo namreč zmeraj strga zgornji del copate in ko se to zgodi, jo mora zamenjati, saj po tem nima pravega oprijema.

"Tega ne delam nalašč, kot nekateri mislijo. Vedno se to zgodi v kritičnih trenutkih, ko se res močno borim. Zelo me moti, če igram s copato, ki ni dovolj oprijeta in se mi lahko kadarkoli sezuje," je po tekmi povedal 20-letni grški igralec in razkril, da ima vseskozi težavo le z levim teniškim obuvalom.

"Nisem vedel, ali moram imeti resen obraz ali se lahko smejem" | Foto: Reuters "Nisem vedel, ali moram imeti resen obraz ali se lahko smejem" Foto: Reuters

Ni vedel, ali naj bo resen ali naj se smeje

Cicipas je pozneje priznal, da se mu je vse skupaj zdelo smešno, vseeno pa sta se na koncu nasprotnika prijateljsko pozdravila. Paire mu je ob mreži dejal, naj tega ne jemlje osebno. "Nisem vedel, ali moram imeti resen obraz ali se lahko smejem. Vse skupaj je bilo smešno," je še povedal Cicicpas, ki bo v polfinalu turnirja igral proti Avstralcu Nicku Kyrgiosu.

Sportal Zaljubljeni Belgijki sta se poljubili in poslali svetu jasno sporočilo #video
Ne spreglejte