Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 4. 2008,
13.26

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 23. 4. 2008, 13.26

8 let, 5 mesecev

Srhljivka v Monte Carlu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V drugem krogu teniškega turnirja serije masters v Monte Carlu se je prvi igralec sveta Švicar Roger Federer čudežno rešil proti 137. igralcu sveta Špancu Rubenu Ramirezu Hidalgu.

V osmino finala so se uvrstili tudi David Ferrer, Nikolaj Davidenko, Janko Tipsarević, Gäel Monfils, Philipp Kohlschreiber in Igor Andrejev.

Federer je proti 30-letnemu Hidalgu izgubljal že z neverjetnih 1:5 v tretjem nizu, nato pa se je čudežno izvlekel in po več kot dve uri dolgem dvoboju ugnal razočaranega Španca. Več zbranosti pa je pokazal Hidalgov rojak Ferrer, ki je potreboval za zmago nad nekdanjim prvim igralcem sveta Rusom Maratom Safinom 79 minut. Ferrer je v drugem nizu z lahkoto nadoknadil izgubo začetnega udarca. "Nesrečni" finalist nedavnega turnirja v Estorilu, četrti nosilec Nikolaj Davidenko, se nič več ne pritožuje nad bolečinami v nogi. V drugem krogu je ugnal Italijana Simoneja Bolellija. V drugem nizu je zmagovalca odločila podaljšana igra, potem ko je Rus zapravil lepo vodstvo s 4:1 v igrah. V ruskem derbiju med Igorjem Andrejevim in Mihailom Južnim je krajšo potegnil slednji, saj ga je v drugem nizu zaustavila poškodba.


Ne spreglejte